Ispanakları haşlayıp süzdükten sonra blenderden geçirin. Enginar kalplerini ikiye bölerek Teremyağında soteleyin. Tuz, çeşni ve karabiber ilave edin. Ispanağı ısıya dayanıklı bir servis tabağına alın. Üzerine enginar kalplerini dizip dilimlenmiş kaşar peynirlerini yerleştirin. Kaşar peynirler eriyene kadar sıcak fırında birkaç dakika pişirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc180119
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2024
40 defa indirildi / yazdırıldı
4 adet enginar
50 gr İçim Üçgen Peynir
30 ml İçim Süt
50 gr ıspanak
1 çorba kaşığı İçim Labne
Karabiber ve tuz
1 tutam dereotu, doğranmış
Enginarları dörde bölün, derin bir tencerede içerisine tuz atılmış suda yumuşayana kadar haşlayın. Haşlandığı anda sudan alın biraz diri kalmalarına dikkat edin. Aynı suda 4 dakika ıspanakları haşlayın. Sudan alıp biraz dinlendirdikten sonra kabaca doğrayın.
İçim Süt, İçim Labne ve İçim Üçgen peynirleri mutfak robotundan geçirin ve pürüzsüz hale getirin. Baharatları ve dereotunu ekleyip karıştırın. Enginarları ve ıspanakları hazırladığınız karışımla iyice karıştırın. Çukur tabaklara alıp servis yapın.