Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

jelatinli Frambuazlı Pasta


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


jelatinli Frambuazlı Pasta

sülün
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.03.2016
Mesajlar: 32
Şehir: Balıkesir
Kısa URL: https://ml.md/lc136585
Gönderme Tarihi: 30.Ağu.2018
1,324 defa indirildi / yazdırıldı




35 gr margarin
4 adet yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
2,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı süt
1 kutu krema
170 gr beyaz çikolata
3 yemek kaşıg labne peyniri
1 paket vanilya
2 yemek kaşıgı beyaz çikolata
3 adet şeftali
400 gr siyah üzüm
400 gr frambuaz
5 yemek kaşığı toz şeker
3 yemek kaşığı lor peyniri
3 yemek kaşığı toz jelatin
15 gr pembe pirinç patlağı

Pandispanya için yumurtalar ile toz şekeri, şeker tamamen eriyinceye kadar yaklaşık 6-7 dakika çırpın.
Üzerine erimiş margarini ilave edip tekrar çırpın.
2,5 su bardağı unu iki kere eledikten sonra karışımınıza ilave edin ve üzerine kabartma tozu ile vanilyayı ekleyip çırpın.
Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika kadar pişirin.
Piştikten sonra fırından çıkarıp tel ızgaranın üzerinde ılınmasını bekleyin.
Ilınınca kare kalıpla kesin. (Artan kekinizi truff için kullanın).
Bu arada bir sos kabına kremayı döküp kaynatmadan sadece ısıtın.
İçine beyaz çikolataları ekleyip karıştırarak erimesini sağlayın.
Elde ettiğiniz bu karışımı ayrı bir kaba döküp tamamen soğuması için buzdolabına kaldırın.
İyice soğuduktan sonra mikserle karışım iki katı oluncaya kadar çırpın.
İçine labne peyniri, vanilya ve beyaz damla çikolataları da ekleyip tekrar çırpın.
Ilınan pandispanyanızı süt ile ıslatın.
Üzerine hazırladığınız beyaz çikolata kremasını düzgün bir şekilde sürün ve buzdolabına kaldırın.
Şeftalileri soyup dilimleyin.
Şeftalileri, siyah üzümleri ve frambuazları ayrı ayrı yapışmayan üç tencereye koyup, her tencerenin üzerine 3 yemek kaşığı su ve 2 yemek kaşığı toz şeker ekleyin.
Tencereleri kısık ateşe alıp meyveler yumuşayana kadar pişirin.
Yumuşayan her meyveyi blendırdan geçirin.
Elde ettiğiniz her püreyi tel süzgeçten geçirip ayrı ayrı kaselere koyun.
Şeftali püresinin içine 3 yemek kaşığı lor peynirini katıp çırpın.
Bir tencereye 2 su bardağı su koyup kaynatın.
Cam bir kaseye 6 yemek kaşığı su koyup içine toz jelatini ekleyin ve 3 dakika kadar yumuşatın.
Kaynayan suyu ocaktan alıp cam kaseyi tencerenin içine oturtun ve karıştırarak toz jelatinin erimesini sağlayın.
3 yemek kaşığı erimiş jelatini siyah üzüm püresinin içine koyup çırpın.
10-15 dakika donmaya başlaması için buzdolabına kaldırın.
Donmaya başlayınca beyaz çikolata kremasının üzerine sürün.
Yine sıcak su içinde bekleyen cam kasedeki erimiş toz jelatinden 3 yemek kaşığı alıp şeftali püresinin içine katın ve donmaya başlaması için buzdolabına kaldırın.
10-15 dakika sonunda siyah üzüm katının üzerine sürün.
Kasede kalan son jelatini frambuaz püresinin içine koyup buzdolabına kaldırın.
Katılaşmaya başlayınca dolaptan alıp şeftali püresinin üzerine sürün.
Tüm katlar bu şekilde bittikten sonra pastanın tamamen donması için bir yarım saat kadar daha buzdolabında bekletin.
Üzerine pirinç patlağı serpip kare ya da baklava dilimleri ile kahve yanında servis yapın.







jelatinli Frambuazlı Pasta Tarifleri Bademli Pasta Tarifleri



(1 adet jelatinli Frambuazlı Pasta 6,000 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort