Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Jollof Pilavı (Nijerya)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Jollof Pilavı (Nijerya)

hacercorum
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.02.2018
Mesajlar: 53
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc131855
Gönderme Tarihi: 11.Şub.2018
2,204 defa indirildi / yazdırıldı




Avrupa Birliği Bakanlığı
Avrupa'yı Masanın Etrafında Buluşturmak


4 su bardağı su
3 su bardağı basmati pirinci
1 teneke domates püresi
1 fincan bitkisel yağ
2 orta boy soğan
3 tatlı kırmızı biber
4 et suyu küpü
Kekik

Tava içine su koyun, domates püresi ve kekik ekleyin ve iyice karıştırın. Bir fincak kadar kızgın yağ, doğranmış tatlı biber, doğranmış soğan,ve et suyu küpünü ekleyin 20 dakika birlikte karıştırın ve yaklaşık 15 için kaynamaya bırakın. Pirinci iyice yıkayın ve tencereye ekleyin. Isıyı azaltarak pirincin yavaş yavaş pişmesini sağlayın. Pirinç pişene kadar tencerenin ağzını iyice kapatın ama 20 dakika boyunca ara ara karıştırmayı da ihmal etmeyin.



Jollof Rice (Nijerya)

dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 2024
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc180873
Gönderme Tarihi: 19.Arl.2024
53 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

2 su bardağı uzun taneli pirinç
1 soğan, doğranmış
1 biber, doğranmış
2 domates, rendelenmiş veya doğranmış
3 diş sarımsak, ezilmiş
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
2 su bardağı tavuk suyu veya su
Tercihe bağlı: kızarmış tavuk veya et

Bir tencerede sıvı yağı ısıtın. Soğanı ve biberi ekleyerek kısık ateşte yumuşayana kadar soteleyin.
Domatesleri ve sarımsakları ekleyin. Domatesler iyice pişene kadar karıştırarak pişirin.
Domates salçasını, toz biberi, karabiberi ve tuzu ekleyin. Karıştırarak birkaç dakika daha pişirin.
Pirinci ekleyin ve karıştırarak birkaç dakika kavurun.
Tavuk suyunu veya suyu ekleyin. Karıştırın ve tencerenin kapağını kapatın. Orta ateşte pirinçler yumuşayana ve suyunu çekene kadar pişirin.
Eğer kullanacaksanız kızarmış tavuk veya eti üzerine yerleştirin.
Pilavı karıştırmadan, kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak 5-10 dakika daha pişirin, böylece tüm lezzetler iyice karışsın.
Pilavı ocaktan alın ve birkaç dakika dinlendirin.







Jollof Pilavı (Nijerya) Tarifleri Diğer Ülkelerin Yemekleri



(2 adet Jollof Pilavı (Nijerya) 12,685 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort