|
Kabak Carpaccio |
|
nazire abla
Aşçıbaşı
Kayıt: 11.12.2019
Mesajlar: 24 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc147340
Gönderme Tarihi: 13.Arl.2019
843 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.elele.com.tr
2 adet kabak
4-5 dal dereotu
4-5 dal taze nane
4-5 dal maydanoz
1 limonun suyu ve limon kabuğu
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Deniz tuzu
100 gr tulum peyniri
1 adet chili biberi
Kabakların kabuklarını soymadan bir mandolin yardımıyla yuvarlak ve ince doğrayın. Bir servis tabağına dilimin bir kısmı diğerinin biraz üstüne gelecek şekilde dizin. Limon suyu, zeytinyağı ve tuz ile dizdiğiniz kabakları baharatlandırın. Dereotu, maydanoz ve nane yapraklarını kabakların üzerine serpiştirin. Tulum peynirini elinizle kopararak parça parça koyun. Chili biberini incecik kıyarak serpiştirin. Limon kabuğunu rendeleyin ve üzerine serpiştirin. En son bir parça tuz, limon suyu ve zeytinyağı gezdirerek servis yapabilirsiniz
|
Kabak Carpaccio |
|
tarla tapan
Aşçıbaşı
Kayıt: 11.09.2018
Mesajlar: 23 Şehir: Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc136882
Gönderme Tarihi: 12.Eyl.2018
747 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://naturelkaseyirdefteri.com/
Füme somon, mozzarella ve turp dilimleri, sızma zeytinyağı ve limon kabuğu tozu ile kabak carpaccio, tane biberler, dereotu ve fesleğen ile ekşi mayalı ekmek üstünde servis edin.
|
Kabak Carpaccio |
|
altınel
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 22.04.2016
Mesajlar: 39 Şehir: Kırklareli |
Kısa URL: https://ml.md/lc118958
Gönderme Tarihi: 17.Ağu.2016
1,766 defa indirildi / yazdırıldı
|
Selda Çetintaş
1 orta boy kabak
2-3 dal maydanoz veya dereotu
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 diş sarımsak
Tuz
Kabağı yıkayalım. Soymadan çok ince olacak şekilde dilimleyelim. Diğer tarafta bir kabın içine zeytinyağı, elma sirkesi, rendelediğimiz sarımsak ve tuzu alıp iyice çırpalım. Kabakları servis tabağına alalım. Sosu fırçayla tüm kabakların üzerine sürelim. Buzdolabında en az 5 - 6 saat dinlendirelim. Maydanoz veya dere otu ile süsleyip servis edelim.
|
Kabak Carpaccio |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc47604
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2010
2,430 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 adet kabak
120 gr roka
40 gr parmesan
4 tatlı kaşığı zeytinyağı
4 tatlı kaşığı zeytinyağı
20 dal fesleğen
Bir miktar tuz ve karabiber
Hazırlanışı
Kabakları ince kesin. Tabağa alıp tuz, karabiber, zeytinyağı, fesleğen ekleyin. Üzerine roka ve parmesan peyniri ilave edin.
Fotoğraf "kibritçi kız" tarafından gönderildi. 27.12.2019
|
|