Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Akdeniz Yemekleri > Kabak Çintmesi (Antalya) (2 adet - 86,886 defa bakıldı)

Kabak Çintmesi (Antalya)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
Adana Yemekleri
Antalya Yemekleri
Burdur Yemekleri
Hatay Yemekleri
Isparta Yemekleri
Kahramanmaraş Yemekleri
Kıbrıs Yemekleri
Mersin Yemekleri
Osmaniye Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kabak Çintmesi (Antalya)

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc47111
Gönderme Tarihi: 12.Şub.2010
8,899 defa indirildi / yazdırıldı




½ kilo kabak
1 çay kaşığı tuz
¼ su bardağı zeytinyağı
2 soğan
3 domates
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
¼ su bardağı su

Yapılışı
Kabakları soy, kuşbaşı doğra, yıka, süzgeçe al, tuz at , karıştır. Soğanları ince kıy, yağla kavur. Domateslerin kabuklarını soy, doğra, soğanlara ilave et, çevir, kabakları koy, karıştırarak kavur. Suyu ilave et, kapağı ört ve pişir.


Fotoğraf "güllülokum" tarafından gönderildi. 12.03.2019


Kabak Çintmesi (Antalya)

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc178645
Gönderme Tarihi: 17.Tem.2024
72 defa indirildi / yazdırıldı




1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 adet büyük kuru soğan (yemeklik doğranmış)
2 adet orta boy domates (küp küp doğranmış)
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı salça
4 adet kabak (küp küp doğranmış)
2 çay kaşığı tuz

Zeytinyağını tavaya alın ve üzerine soğanları ekleyin.
Soğanlar renk alana kadar kavurun ve salçayı ilave edin. 2-3 dakika daha kavurun.
Kabakları ilave edin.
Ardından domatesleri ekleyin. Sarımsakları ilave edin. Tuzunu ilave edin ve tencerenin kapağını kapatın. Önce yüksek ateşte daha sonra en kısık ateşte su koymadan pişmeye bırakın.
Üzerine nane serpiştirerek servis edebilirsiniz.







Kabak Çintmesi (Antalya) Tarifleri Akdeniz Yemekleri



(2 adet Kabak Çintmesi (Antalya) 86,886 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort