Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kabak Çorbası (Meriç Edirne)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Balıkesir Yemekleri
Bilecik Yemekleri
Bursa Yemekleri
Çanakkale Yemekleri
Edirne Yemekleri
İstanbul Yemekleri
Kırklareli Yemekleri
Kocaeli Yemekleri
Sakarya Yemekleri
Tekirdağ Yemekleri
Yalova Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kabak Çorbası (Meriç Edirne)

büyükanne
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.03.2015
Mesajlar: 35
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc135982
Gönderme Tarihi: 05.Ağu.2018
743 defa indirildi / yazdırıldı




Meriç Kaymakamlığı

Kara kabak 1000 gr / 2 adet (orta boy)
Süt 1400 ml / 7 su bardağı
Toz şeker 1260 gr / 7 su bardağı

Kara kabak soyulur ve küçük parçalar halinde doğranır.
Kara kabaklar suda haşlanır ve süzülür.
Püre haline getirilir.
Bir tencereye alınır, üzerine süt ve toz şeker eklenerek karıştırılır.
Bir taşım kaynadıktan sonra ocağın altı kapatılır.

Not: Eskiden kabaklar ak kabak ve kara kabak olarak adlandırılırdı. Bu tarifte kara kabak kullanılmıştır.



Kabak Çorbası (Meriç Edirne)

gülgün şekerci
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 11.05.2016
Mesajlar: 39
Şehir: Bartın
Kısa URL: https://ml.md/lc141628
Gönderme Tarihi: 31.Mar.2019
485 defa indirildi / yazdırıldı




Avrupa Birliği
Bulgaristan - Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı


2 adet orta boy kara kabak
2 yemek kaşığı un
2 su bardağı süt
2 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Dereotu
1 adet kesme şeker

Kabaklar kazınır ve ince ince doğranır. Tencereye yağı koyup un pembeleşinceye kadar kavrulur. Su ve süt ilave ederek topaklanmaması için hızlıca karıştırılır. Doğranmış kabaklar sütlü karışımın içine atılır ve 10 dk pişirilir. Tuz, karabiber ve şeker ilave edilerek ocaktan indirilir. Üzerine dereotu koyarak servis edilir.






Kabak Çorbası (Meriç Edirne) Tarifleri Balıkesir Yemekleri



(2 adet Kabak Çorbası (Meriç Edirne) 9,364 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort