|
|
Kabak Sefası |
|
SonaY
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 26.07.2005
Mesajlar: 262 Şehir: Diyarbakır |
Kısa URL: https://ml.md/lc4190
Gönderme Tarihi: 27.May.2006
2,352 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER
3 adet kabak,
200 gr. beyaz peynir,
1/2 demet dereotu,
1 kahve fincani zeytinyag,
4 yemek kasigi galeta tozu,
3 adet yumurta,
Tuz, karabiber
YAPILIŞI
Kabaklari kaziyin. Haslayip sogumaya birakin. Uzunlamasina ikiye bölün. Ortalarini kasikla zedelemeden çikarin. Çatalla ezin. Yumurtalari bir kaseye kirin. Tuz, karabiber ekleyin. Ezilmis beyaz peynir, zeytinyag, kiyilmis dereotunu katip karistirin. Kabak içlerini ekleyip, kabak kayiklarinin içine doldurun. Üzerlerine galeta tozu ekip, domates dilimleri yerlestirin. 180°C isitilmis firinda kizarana kadar pisirin.
|
KABAK SEFASI |
|
gonultastan
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.09.2009
Mesajlar: 40 Şehir: sivas |
Kısa URL: https://ml.md/lc40490
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2009
2,198 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER:
4 kabak
kizartmak icin siviyag
ic harci icin;
100 gr beyaz peynir
yarim bardak kasar
maydanoz
dereotu
YAPILISI;
Kabaklari karniyariklik patlıcan gibi oyup kizartin, peynirli harci hazirlayip icine doldurun, fırında 200 derecede pisirin.
|
|
Kabak Sefası Tarifleri Acur Dolması Tarifleri
|
|