Kısa URL: https://ml.md/lc162438
Gönderme Tarihi: 14.Oca.2022
325 defa indirildi / yazdırıldı
1 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
Yarım çağ kaşığı tarçın
1 çay kaşığı bal
Çok az tuz
Süslemek için:
Taze meyveler
Badem
Fıstık ezmesi
Önce orta boy bir tencerede yulaf, süt, su, tuz ve tarçını birleştirin. Bir kaynamaya getirin, ardından ocağın altını kısın.
Ara sıra karıştırarak, koyulaşana kadar(5-6 dakika) pişirin. Ateşten alın ve biraz soğumasını bekleyin.
İki kâse arasında eşit olarak bölün. Her porsiyona yarım çay kaşığı bal gezdirin. İstediğiniz taze meyvelerle yulaf ezmesini servis edin.
Kısa URL: https://ml.md/lc163840
Gönderme Tarihi: 25.Mar.2022
229 defa indirildi / yazdırıldı
Bir kaşık dolusu fıstık ezmesini bir kase sade hazır yulaf ezmesine karıştırın. Üzerine doğranmış elma, dövülmüş ceviz ve tarçın serpin. Yulaflı kahvaltılık hazır.