|
Karanfil Ana Çorbasi |
 |
necmiyeturk
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.04.2006
Mesajlar: 70 Şehir: Dikmen/Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc4157
Gönderme Tarihi: 26.May.2006
2,314 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER
4/1 paket tereyağı,
1/2 kg. un,
1/2 kg. kiyma,
1 adet kuru soğan,
Tuz.
YAPILIŞ TARİFİ
Sogani yagda kavurun. Unu ekleyip kavurun. Kiymayi ekleyin. Kavurun.
Tuz ve su ekleyip pisirin
|
KARANFİL ANA ÇORBASI |
 |
sebil
Aşçıbaşı

Kayıt: 10.04.2009
Mesajlar: 25 Şehir: Balgat-Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc35313
Gönderme Tarihi: 10.Nis.2009
1,962 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMESİ:
1/2 kg. un
1/2 kg. kıyma
1 soğan
katı yağ
tuz.
Küp küp küçük doğranmış soğanı yağda pembeleştirin ve üzerine unu ekleyip kavurun. Kavrulan malzemenin üzerine kıymayı da ekleyip kavurmaya devam edin. Üzerine yeterince su ve tuzunu kovup pişirin.
|
|