Kısa URL: https://ml.md/lc26479
Gönderme Tarihi: 10.Ağu.2008
2,158 defa indirildi / yazdırıldı
300 gr. yoğurt
2 adet kırmızı turp
1/2 demet maydanoz
1 adet havuç
1 adet salatalık
Bütün sebzeleri çok ince rende ile rendeleyin. Maydanoz ve isterseniz dereotunu ince ince kıyın. Bu karışımı yoğurdun içine karıştırın. Yoğurdun çok katı olması gereklidir. Karışımı yoğurda boşalttıktan sonra bunu buzdolabına veya serin bir yere koyun. Bir süre donduktan sonra küçük, kaselere koyarak servis yapın.
Kısa URL: https://ml.md/lc111090
Gönderme Tarihi: 31.Ağu.2015
1,352 defa indirildi / yazdırıldı
Almanya Türk Toplumu
1 tane salatalık
2 tane büyük havuç
Kerevizin dörtte biri
2 dis sarımsak
1 kg süzme yoğurt
Biraz dereotu
Salatalığı, havucu ve kerevizi rendeleyin. Sarımsakları ve dereotunu ince doğrayıp hepsini yoğurtla beraber karıştırın. Arzuya göre tuz ekleyin. Üzerini dereotu ve taze nane yaprakları ile süsleyip servis edin.