Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Süt Çorbası Tarifleri > Karnabahar Çorbası (15 adet - 736,020 defa bakıldı)

Karnabahar Çorbası


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Acı Çorba Tarifleri
Balık Çorbası Tarifleri
Balkabağı Çorbası Tarifleri
Biber Çorbası Tarifleri
Brokoli Çorbası Tarifleri
Buğday Çorbası Tarifleri
Ciğer Çorbası Tarifleri
Domates Çorbası Tarifleri
Düğün Çorbası Tarifleri
Ekmek Çorbası Tarifleri
Ekşi Çorba Tarifleri
Et Suyu Tarifleri
Etli Çorba Tarifleri
Ezme Çorba Tarifleri
Ezogelin Çorbası Tarifleri
Fasulye Çorbası Tarifleri
Havuç Çorbası Tarifleri
Ispanak Çorbası Tarifleri
İşkembe Çorbası Tarifleri
Kabak Çorbası Tarifleri
Karnabahar Çorbası Tarifleri
Kereviz Çorbası Tarifleri
Konsome Tarifleri
Kruton Tarifleri
Köfteli Çorba Tarifleri
Köy Çorbası Tarifleri
Kremalı Çorba Tarifleri
Kuşkonmaz Çorbası Tarifleri
Lahana Çorbası Tarifleri
Makarnalı Çorba Tarifleri
Mantar Çorbası Tarifleri
Mercimek Çorbası Tarifleri
Mısır Çorbası Tarifleri
Nohutlu Çorba Tarifleri
Paça Çorbası Tarifleri
Pancar Çorbası Tarifleri
Patates Çorbası Tarifleri
Patlıcan Çorbası Tarifleri
Peynirli Çorba Tarifleri
Pırasa Çorbası Tarifleri
Pirinç Çorbası Tarifleri
Sarımsak Çorbası Tarifleri
Sebze Çorbası Tarifleri
Şehriye Çorbası Tarifleri
Soğan Çorbası Tarifleri
Soğuk Çorba Tarifleri
Süt Çorbası Tarifleri
Tarhana Çorbası Tarifleri
Tavuk Çorbası Tarifleri
Tavuk Suyu Tarifleri
Terbiyeli Çorba Tarifleri
Yayla Çorbası Tarifleri
Toyga Çorbası Tarifleri
Yoğurt Çorbası Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Karnabahar Çorbası

amator
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.04.2006
Mesajlar: 147
Şehir: Kecioren
Kısa URL: https://ml.md/lc2379
Gönderme Tarihi: 22.Nis.2006
3,005 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet karnabahar
1 yemek kaşığı tereyağı
2 kahve fincanı un
1 bardak süt
Yarım limon suyu
1 kutu krema
Tuz
Karabiber

Karnabaharın sapı çıkarılır ve çiçeklerine ayrılır. 3-4 çiçek ayrılıp geri kalanı doğranır. Kaynamakta olan 6 su bardağı suya atılır. 15 dakika kadar kaynatılır. Diğer tarafta yağ eritilir. Azar azar un ilave edilir. Karıştırmaya devam edilir, yavaş yavaş süt eklenir. 1-2 kepçe de karnabaharın suyundan alınıp içine katılır. Boza kıvamına gelen karışım karnabaharın suyuna azar azar yedirilerek ilave edilir ve tekrar kaynaması için ateşin altı yakılır. Ara ara karıştırılır ve karnabaharlar içine atılır. 10-15 dakika da bu şekilde pişirilir. Karnabaharlar iyice yumuşadıktan ve çorba ılındıktan sonra bir el mikseriyle çorba pütürsüz hale getirilir ve daha önceden ayırdığımız karnabaharlar içine atılır. 5 dakika kadar da bu şekilde haşlanır ve ara sıra karıştırılır. Servis edileceği zaman limon suyu, yumurta sarısı ve krema çırpılıp çorbaya ilave edilir. Sıcak olarak servis yapılır.


Fotoğraf "murat akbak" tarafından gönderildi. 08.11.2016


Karnabahar Çorbası

süzük
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.11.2006
Mesajlar: 99
Kısa URL: https://ml.md/lc8585
Gönderme Tarihi: 14.Kas.2006
2,852 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet karnabaharı çiçeklerine ayırın. 1 adet kerevizi dörde kesin. Hepsini 500 ml. su ile tencereye koyun ve sebzeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişrin ve süzün. Tencereye 10 gr. tereyağı koyun, sebzeleri çevirin. 10 gr. un ekleyin ve bir taşım çevirip 1 İt. et suyu veya bulyon ilave edin. Tuz ve biber serpin. 15 dakika pişirip el mikserinden geçirin. Karıştırma kabında 2 adet yumurta sarısı ve 150 ml. sütü çırpın ve tencereye ilave edin. 5 dakika kaynatıp sıcak olarak servis yapın.



Karnabahar Çorbası

yenidoğan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.01.2014
Mesajlar: 47
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc94978
Gönderme Tarihi: 08.Oca.2014
2,123 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet karnabahar
1/2 limonun suyu
2 çorba kaşığı sıvı yağ
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
6 su bardağı su
1 çay bardağı arpa şehriye
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı toz biber
Tuz

Karnabaharı çiçeklerine ayırıp tuzlu ve limonlu suda beş dakika haşlayıp süzün. Unu rengi dönene kadar sıvı yağda kavurun. Daha sonra üzerine süt ve suyu ekleyin, kaynayana dek karıştırın. Ardından şehriyeyi de ekleyip 15 dakika pişirin. Tencereye karnabaharları da ilave edip tuzunu ayarlayın. 10-15 dakika daha pişirin. Çorbanın üzerine tereyağında yakılmış kırmızı biber gezdirerek servis yapın.


Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 05.04.2023


Karnabahar Çorbası

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc102034
Gönderme Tarihi: 02.Ekm.2014
2,006 defa indirildi / yazdırıldı




5 su bardağı su
1/2 kilo karnıbahar
1 adet soğan
1 adet havuç
1/2 limon suyu
3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı margarin
1 adet yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı tuz ve karabiber

Tencereye margarini koyarak küp doğranmış soğanları pembeleşene kadar kavurun küçük parçalara ayrılmış karnıbaharları da ekleyerek 10 dakika ateştetutun küçük doğranmış havuçları da ekleyin 2-3 dakika daha karıştırın daha sonra süzgeçle süzüp püre haline getirin tekrar tencereye alın yeterince tuz ve karabiber ekleyerek 20-25 dakika daha pişirin ayrı bir kapta yumurta sarısı ile unu kaynamakta olan çorbadan iki üç kaşık alarak birlikte çırpın terbiyeyi azar azar ve karıştırarak çorbaya katın üzerine limon katarak servise hazır hale getirin.



Karnabahar Çorbası

oluk
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.08.2017
Mesajlar: 38
Şehir: Bolu
Kısa URL: https://ml.md/lc127325
Gönderme Tarihi: 06.Ağu.2017
1,176 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.elele.com.tr

1 soğan, ince kıyılmış
1 diş sarımsak, ince kıyılmış
1 yemek kaşığı tereyağı
200 gr karnabahar
800 ml sebze suyu
2 dal kekik
300 gr kestane, haşlanmış
150 ml krema
Tuz, taze çekilmiş karabiber

Soğan ve sarımsağı tereyağında kavurun. Karnabaharları ekleyin ve hafifçe kahverengileşinceye kadar 3-4 dakika ateşte çevirin. Sebze suyunu ve kekiği ekleyip 10 dakika kaynatın. Kestaneleri ilave edip 5 dakika daha kaynatın. Kekikleri çıkarıp çorbayı pürüzsüz olana kadar blender’dan geçirin. Gerekirse daha fazla sebze suyu ekleyebilirsiniz. Tuz ve taze çekilmiş karabiber ile çeşnilendirin ve 100 ml kremayı karıştırın. Kaselere boşaltın. Kalan kremayla süsleyerek servis edin. Sunumunda peynirli kızarmış ekmek dilimleri de kullanabilirsiniz.



Karnabahar Çorbası

ilşah
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 18.09.2017
Mesajlar: 24
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc128364
Gönderme Tarihi: 19.Eyl.2017
1,007 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.posta.com.tr

1 küçük karnabahar
1 tane kuru soğan
1 tane patates
2 kaşık un
1 kaşık margarin
1 bardak süt
Su

Karnabaharı, soğan ve patatesi doğrayın ve tencereye koyun. Üzerine 5 parmak geçecek kadar su koyun, tuzunu ekleyin ve 20 dakika orta ateşte haşlayın. Margarin ve unu kavurun ve yavaş yavaş sütü ekleyin daha sonra çorbaya ekleyin. Hepsini blendırdan geçirin ve biraz daha kaynatın.



Karnabahar Çorbası

aynmah
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.01.2015
Mesajlar: 35
Şehir: Muğla
Kısa URL: https://ml.md/lc130911
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2018
712 defa indirildi / yazdırıldı




1 Tutam Dereotu
1 Su bardağı Et Suyu
Yarım Adet Karnabahar
1 Çay bardağı Krema
1 Adet Kuru Soğan
3 Çorba Kaşığı Un
Sıvı Yağ
Su
Tuz
Süsü İçin:
1 Tutam Dereotu

Tenceremize sıvı yağı alıp, üzerine ince doğranmış kuru soğanı ekleyip kavuruyoruz. Soğanlar kavrulurken karnabaharı tahta üzerinde olabildiğince ince, maydanoz kıyar gibi doğruyoruz. Doğramış olduğumuz karnabaharları soğanların üzerine alıp çeviriyoruz. 4-5 dk. kavrulan karnabaharların üzerine un ilave edip karıştırmaya devam ediyoruz. Önce soğuk su sonra soğuk kremayı döküp, çırpma teliyle kaıştınp et suyunu ve sıcak suyu üzerine döküyoruz. Kaynamaya başlayınca çorbamızın kıvamını ayarlıyoruz. Tuzunu da ekledikten sonra orta hararetli ateşte karnabaharlanmız pişinceye kadar kaynatıp servis kâsesine alıyoruz. İnce doğranmış dereotuyla süslüyoruz. Krema yerine istenirse aynı ölçüde süt koyabilirsiniz.



Karnabahar Çorbası

istoş
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 13.01.2015
Mesajlar: 30
Şehir: Şanlıurfa
Kısa URL: https://ml.md/lc130990
Gönderme Tarihi: 07.Oca.2018
855 defa indirildi / yazdırıldı




Anadolujet Magazin

1 orta boy karnabahar
1 orta boy kuru soğan
1 bebek patates
1 küçük boy taze kök rezene
1 yemek kaşığı tereyağı
1 bardak süt
2 bardak su
Fesleğen
Zeytinyağı
Tuz
Tane karabiber

Karnabaharları iri parçalara ayırın. Soğanı, patatesi ve kök rezeneyi iri iri doğrayın.
Karnabaharı ve doğradığınız malzemeyi tencereye koyup üzerini bir parmak geçecek kadar su ve süt ekleyin. Tereyağını, tuzu ve karabiberi de ekleyin. 15-20 dakika kadar orta ateşte pişirin. Piştikçe su buharlaşacak ama sakın su eklemeyin. Koyu kıvamda bir çorba olmasını istiyoruz. Bunu sağlamak için beyaz un ya da nişasta koymanıza gerek yok çünkü patates zaten bu işi layıkıyla yapacak.
Piştikten sonra blender kullanarak malzemeleri püre hâline getirin. Fesleğeni ve zeytinyağını başka bir kapta blender ile bir-iki dakika çekin ve servis ederken bu enfes sosu çorbanızın üzerinde gezdirin.



Karnabahar Çorbası

kumanda
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 18.07.2019
Mesajlar: 19
Şehir: Kastamonu
Kısa URL: https://ml.md/lc144301
Gönderme Tarihi: 19.Tem.2019
462 defa indirildi / yazdırıldı




Çeyrek su bardağı un
30 gram tereyağı
1 su bardağı süt
4 parça pastırma
1 defne yaprağı
1 havuç
1 soğan
1 küçük boy karnabahar
1 kereviz
2 diş sarımsak
Maydanoz yaprakları
4 su bardağı tavuk suyu
Tuz
Karabiber

Tereyağını tencereye alıp eritin. Unu ekleyip kavurun. Süt ve tavuk suyunu ilave edip birkaç dakika pişirin. Küçük parçalar şeklinde kesilmiş sebzeleri ekleyin. Sebzeler yumuşamaya başladığında küçük kesilmiş pastırma, tuz, karabiber ve maydanoz yapraklarını ilave edip servis yapın.



Karnabahar Çorbası

toybelen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.11.2020
Mesajlar: 32
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc154027
Gönderme Tarihi: 09.Kas.2020
476 defa indirildi / yazdırıldı




1 tane küçük boy karnabahar
1 tane orta boy kuru soğan
1 tane orta boy patates
3 çorba kaşığı zeytinyağı
4 su bardağı sıcak et suyu
1 çorba kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
Yarım çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber

Karnabahar çorbasını yapmaya karnabaharları saplarından ayırarak başlayın. Yıkadıktan sonra karnabaharı, kabuklarını soyduğunuz patates ve kuru soğanı iri parçalar halinde keserek hazırlayın.
Bir tencerede zeytinyağını kızdırın ve içine karnabahar, patates, kuru soğanı hafif bir renk alana kadar soteleyin. Sotelenen sebzelere sıcak et suyunu ekleyip orta ateşte 20-25 dakika kadar haşlayın.
Çorbaya kıvam ve lezzet verecek terbiye karışımı için; tereyağını ayrı bir sos tenceresinde eritin. Unu katıp kokusu çıkana kadar kısık ateşte kavurun. Soğuk sütü azar azar katıp, topaklanmaması için bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırdıktan sonra kıvam alan sosu ocaktan alın.
Karnabahar ağırlıklı olmak üzere et suyunda haşlanan sebzelere hazırladığınız sos karışımını ekleyin. Ardından tuz ve karabiber ekleyin. Karnabahar çorbasını, kısık ateşte 5 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın.
Pürüzsüz bir kıvam alması için çorbayı blenderdan geçirin. Üzerini dereotu ve fırınlanmış ekmekle süsleyebilirsiniz. Karnabahar çorbası hazır afiyet olsun.

Not: Karnabahar çorbasını kerevizle ya da havuçla yapanlar da var. Karnabahar çorbasına terbiye eklerken topaklanmaması için terbiyeye önce çorbadan bir kepçe ilave edin. Karıştırın ve çorbaya bu şekilde azar azar ekleyin.



Karnabahar Çorbası

toybelen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.11.2020
Mesajlar: 32
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc154047
Gönderme Tarihi: 10.Kas.2020
335 defa indirildi / yazdırıldı




https://acunn.com

1 adet küçük boy karnabahar
1 adet orta boy patates
1 adet orta boy kuru soğan
2 adet kereviz sapı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
4 su bardağı sıcak et suyu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
1,5 su bardağı süt
1/2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
Servisi için:
1/4 demet dereotu
1 su bardağı kruton (fırınlanmış ekmek küpleri)

Kök kısmını kestikten sonra çiçeklerine ayırdığınız karnabaharların sap kısımlarını kısaltın. Bol suda yıkadıktan sonra fazla sularını süzdürün ve kabuklarını soyduğunuz patates ve kuru soğanı iri parçalar halinde kesin. Kereviz sapını ince ince doğrayın.
Zeytinyağını geniş bir tencerede kızdırdıktan sonra karnabahar, patates, kuru soğan ve kereviz sapı parçalarını hafif bir renk alana kadar soteleyin.
Sotelenen sebzelere sıcak et suyunu katıp orta ateşte 20-25 dakika kadar haşlayın.
Çorbaya kıvam ve lezzet verecek terbiye karışımı için; tereyağını ayrı bir sos tenceresinde eritin. Unu katıp kokusu çıkana kadar kısık ateşte kavurun.
Soğuk sütü azar azar katıp, topaklanmaması için bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırdıktan sonra kıvam alan sosu ocaktan alın.
Karnabahar ağırlıklı olmak üzere et suyunda haşlanan sebzelere hazırladığınız sos karışımını ekleyin.
Son olarak, tuz ve taze çekilmiş tane karabiber eklediğiniz karnabahar çorbasını, kısık ateşte 5 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın.
Pürüzsüz bir kıvam alması için blenderdan geçirdiğiniz çorbayı sıcak olarak servis edin.
Dereotuyla süsleyerek servis yapın.



Karnabahar Çorbası

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc161688
Gönderme Tarihi: 07.Arl.2021
265 defa indirildi / yazdırıldı




1 tane küçük boy karnabahar
1 tane orta boy kuru soğan
1 tane orta boy patates
3 çorba kaşığı zeytinyağı
4 su bardağı sıcak et suyu
Yarım çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Sıvıyağ
Terbiyesi için:
1 çorba kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un

Karnabahar çorbası tarifi için önce karnabaharları saplarından ayırın. Yıkadıktan sonra karnabaharı, kabuklarını soyduğunuz patates ve kuru soğanı iri parçalar hâlinde keserek hazırlayın.
Bir tencerede zeytinyağını kızdırın ve içine karnabahar, patates, kuru soğanı hafif bir renk alana kadar soteleyin. Sotelenen sebzelere sıcak et suyunu ekleyip orta ateşte 20-25 dakika kadar haşlayın.
Çorbaya kıvam ve lezzet verecek terbiye karışımı için; tereyağını ayrı bir sos tenceresinde eritin. Unu katıp kokusu çıkana kadar kısık ateşte kavurun. Soğuk sütü azar azar katıp, topaklanmaması için bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırdıktan sonra kıvam alan sosu ocaktan alın.
Terbiyeye karnabaharın et suyundan biraz alın ve karıştırdıktan sonra terbiyeyi tencereye ilave edin. Bu da terbiyeli çorbaları püf noktasıdır. Ardından tuz ve karabiber ekleyin. Karnabahar çorbasını, kısık ateşte 5 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın.
Pürüzsüz bir kıvam alması için çorbayı blenderdan geçirin. Üzerini dereotu, fırınlanmış ekmek ya da birkaç parça karnabaharla süsleyebilirsiniz.



Karnabahar Çorbası

OlurMuOlur
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.07.2020
Mesajlar: 2211
Şehir: Sincan
Kısa URL: https://ml.md/lc164646
Gönderme Tarihi: 04.May.2022
223 defa indirildi / yazdırıldı




Karnabahar
Havuç
Bezelye
Patates
Domates
Un
Tuz
Tereyağı

Bir tencerede 2 kaşık un bir kaşık tereyağı ile kavrulur. Soğuyunca suyunu koyup minik minik doğranmış havuç, patates, domates ve bezelye eklenir. Karnabahar çabuk piştiği için diğer sebzelerden sonra katılır. Tuzu da konup kısık ateşte pişirilir. Sebzeler pişince çorbamız olmuş demektir. Karnabaharların küçük çiçekler halinde renkli sebzelerin aralarında görünmesi çok şık oluyor. Havuç, patates ve bezelyeyi dondurulmuş garnitür olarak da kullanabilirsiniz. Karabiberle ve bol limonla servis uygundur.



Karnabahar Çorbası

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc171460
Gönderme Tarihi: 14.Nis.2023
660 defa indirildi / yazdırıldı




En küçük karnabahar
Yarım patates
Yarım soğan
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım yemek kaşığı un
Bir tatlı kaşığı tereyağı
Yarım su bardağı süt
Bir diş sarımsak
Yarım çay kaşığı tuz
Karabiber
Fesleğen

Karnabaharları küçük parçalara ayırın.
Derin bir tencerenin içine koyup üzerine bir litre su ilave edin.
Karnabaharlar kaynarken patatesin kabuklarını kesip içine ekleyiniz.
Daha sonra bir tavada zeytinyağı ve tereyağını ilave edip üzerine unu koyup kavurun.
Sütü koyup karıştırdıktan sonra baharatları ekleyin.
Karışımı daha sonra karnabaharların üzerine döküp karıştırın.
3-4 defa blendırdan geçirin.
2 su bardağı daha su ilave edin.
15 dakika kaynattıktan sonra ocaktan alın.



Karnabahar Çorbası

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc173028
Gönderme Tarihi: 03.Tem.2023
204 defa indirildi / yazdırıldı




Fatih Belediyesi

1 Orta boy karnabahar
1 adet patates
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
4-5 yaprak ada çayı
250 ml süt
500 ml tavuk suyu
Tuz
Karabiber

Karnabaharları bol suda yıkayın ve süzün iri iri doğrayın. Soğanı, patatesi ve sarımsağı doğrayın. Soğanı orta boy bir tencereye alın ve zeytinyağı ile şeffaflaşıncaya kadar soteleyin ve sarımsak, adaçayı, patates ve karnabaharı ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk suyunu, sütü, tuzu ve karabiberi ekleyip kısık ateşte pişirmeye bırakın. Pişen çorbayı blenderdan geçirin ve 5-6 dakika daha kısık ateşte kaynamaya bıraktığınız çorbayı ocaktan alıp servis edebilirsiniz.







Karnabahar Çorbası Tarifleri Süt Çorbası Tarifleri



(15 adet Karnabahar Çorbası 736,020 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort