Kısa URL: https://ml.md/lc78658
Gönderme Tarihi: 02.Ağu.2012
2,278 defa indirildi / yazdırıldı
2 Yemek Kaşığı margarin
4 Adet yumurta
100 gr sucuk
100 gr kaşar
Önce 2 kaşık margarini yapışmaz tavada eritelim, fazla yakmadan ince isteğe göre fazla kaba olmadan doğrayalım ve kısık ateşte yağımızın üstüne ilave edelim.
Sucuğumuz fazla pişmeden kokusu gelmeye başladığında yumurtalarımızı kıralım ve hafifçe karıştıralım.
Yaklaşık 30 saniye kadar sonrada önceden ince ve uzunlamasına dilimlediğimiz kaşarımızı etrafında çiçek süsü gibi yerleştirelim ve tuzunu atalım. ama kaşarı yerleştirdikten sonra asla karıştırmayalım. yaklaşık 1 dakika sonra kaşarımız hafifçe erimeye başladıktan sonra ocaktan indirelim ve sıcak olarak servis edelim.
Kısa URL: https://ml.md/lc79083
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2012
1,689 defa indirildi / yazdırıldı
50 Gr margarin
200 gr sucuk
100 gr dilim kaşar
3 Adet yumurta
Yeterince tuz
ÖNCELİKLE MARGARİNİMİZİ YAPIŞMAZ TAVADA ERİTELİM YAĞIMIZ KABARCIKLAŞMAYA BAŞLADIĞINDA İNCE DİLİMLEDİĞİMİZ SUCUKLARIMIZI İLAVE EDELİM. SUCUKLARIMIZI KISA BİR PİŞİRMEDEN SONRA YUMURTALARIMIZI ÖNCEDEN BİR TABAĞA KIRALIM TUZUNU ATALIM VE ÇIRPALIM VE O ŞEKİLDE TAVAMIZA SUCUĞUN ÜZERİNE İLAVE EDELİM VE HİÇ KARIŞTIRMAYALIM. YAKLAŞIK 30 SANİYE KADAR TAVAMIZDA DURDUKTAN SONRA DİLİMKAŞARLARI ÜZERİNE ŞEKİLLİ OLARAK DÜZELİM VE TAVAMIZIN AĞZINA KAPAK VARSA KAPAKLA KAPATALIMKİ KAŞARIMIZ KABARMAYA BAŞLASIN 1 DAKİKALIK BU İŞLEMDEN SONRA YEMEĞİMİZİ OCAKTAN İNDİRELİM VE SICAK OLARAK SERVİS EDELİM.