|
Kayısılı Erişte |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc50872
Gönderme Tarihi: 22.Nis.2010
1,996 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme:
500 gram erişte
50 gram Bizim Mutfak Teremyağ
Tuz
Erişteleri diri kıvamda haşlayıp süzün. Ceviz içi ve kıyılmış kayısıyı Teremyağ’da soteleyin. Erişteye ilave edin. Tuzunu ekleyip hepsini birkaç dakika daha kavurun. Erişteyi servis tabağına alın. Ayrı bir tavada Teremyağ’da kavurduğunuz keş peynirini eriştenin üzerine serperek servis yapın.
|
Kayısılı Erişte |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc49704
Gönderme Tarihi: 01.Nis.2010
2,187 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme:
2 su bardağı erişte
1 su bardağı kuru kayısı
2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Teremyağ
Tuz
Karabiber
Erişteyi tuzlu suda haşlayıp süzdükten sonra kenara alın. Teremyağ'da ince doğranmış kayısıları ilave edin soteleyin. Daha sonra içine haşladığınız erişteyi, tuz ve karabiberi ilave edip ağzını kapatarak, dinlenmeye bırakın. Dinlendikten sonra servis yapın.
|
|