|
Kaymak Hamuru (Balıkesir) |
 |
Saadet
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9281 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc31470
Gönderme Tarihi: 21.Arl.2008
3,826 defa indirildi / yazdırıldı
|
Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Kaymak ocakta un ile helva gibi karıştırılır. Kaşıkla iz yapılarak kesilir ve ılık olarak servis yapılır.

|
Kaymak Hamuru (Balıkesir) |
 |
uhulet
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.12.2019
Mesajlar: 30 Şehir: Frankfurt |
Kısa URL: https://ml.md/lc147622
Gönderme Tarihi: 01.Oca.2020
698 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gram kaymak
1 su bardağı un
Kaymağı ve unu tencereye alın.
Ocakta helva gibi karıştırarak pişirin.
Servis tabağına aldığınız kaymak hamurunu kaşıkla iz yaparak kesin.
Ilık servis yapın.

|
|