Kısa URL: https://ml.md/lc52541
Gönderme Tarihi: 06.Haz.2010
2,757 defa indirildi / yazdırıldı
Bir lüle kaymağı sahanda eritiniz, sonra sahana yumurtaları kırınız Üstüne tuz ekiniz. Yumurtalar yarı piştikten sonra bir başka lüle kaymağı açıp parça parça yumurta aklarının üzerlerine yayınız, daha sonra ateşten indirip kapağını örtünüz. Kaymak yumuşayınca tarçın ekip sofraya alınız.
Kısa URL: https://ml.md/lc35178
Gönderme Tarihi: 06.Nis.2009
5,837 defa indirildi / yazdırıldı
THY Skylife
Malzemesi:
4 adet yumurta
100 gr kaymak
1/4 kahve kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Kaymak, tavada erimeye bırakılır, eridiğinde yumurtalar üzerine kırılır.
Tuz ilave edilerek yumurtalar pişinceye kadar, kısık ateşte ağzı kapalı olarak pişirilir. Sıcak olarak servis edilir. Arzuya göre pul biber veya toz kırmızı biber serpilebilir.