Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kebaplar > KAYTAN KEBABI (3 adet - 93,919 defa bakıldı)

KAYTAN KEBABI


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Beyti Tarifleri
Çöp Şiş Tarifleri
Döner Tarifleri
Fırın Kebabı Tarifleri
Hünkar Beğendi Tarifleri
İslim Kebabı Tarifleri
Kağıt Kebabı Tarifleri
Kuzu Kebabı Tarifleri
Orman Kebabı Tarifleri
Patlıcan Kebabı Tarifleri
Sebze Kebabı Tarifleri
Şiş Kebabı Tarifleri
Tandır Kebabı Tarifleri
Tas Kebabı Tarifleri
Tencere Kebabı Tarifleri
Tepsi Kebabı Tarifleri
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


KAYTAN KEBABI

Oktay Usta
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.07.2007
Mesajlar: 36
Şehir: Kayseri
Kısa URL: https://ml.md/lc16051
Gönderme Tarihi: 05.Tem.2007
2,295 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg. koyun eti (but bölümünden),
3 karanfil,
3 soğanın suyu,
3 çubuk tarçın,
2 soğan (ince kıyılmış),
1 çorba kaşığı tereyağ,
yeteri kadar tuz, biber, yenibahar,
1 demet maydanoz.

Etten 10 santim uzunluğunda ince ve enli şerit halinde parçalar çıkarınız. Soğan suyu, tuz ve biberle oğuşturup 10 dakika bırakınız. Sonra kebap şişlerine uzunlamasına geçiriniz. Dövülmüş tarçın, yenibahar ve karanfilin içine tereyağı atıp iyice yoğurunuz, şişleri orta ateşte çevirdikçe, bundan üzerine sürünüz. Yalnız şişleri bir defa çeviriniz. Kızarınca tabağa alınız, servis yaparken kenarına maydanoz ve soğan salatası koyunuz.


KAYTAN KEBABI

im
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.08.2012
Mesajlar: 1159
Şehir: Balgat
Kısa URL: https://ml.md/lc83421
Gönderme Tarihi: 17.Kas.2012
1,644 defa indirildi / yazdırıldı




Necip Usta

Kuzunun belkemiğini üstten iki taraftan yarınız. Sonra üzerindeki deriyi ve kenarındaki zarı çıkarınız. İçerisindeki yağları sıyırıp çıkarınız. Filetoyu koparmadan bıçağın ucuyla kaldırıp içerideki kemiği sıyırarak çıkarınız. Filetoyu tekrar yerine koyup önünde bulunan boşluğnu 6 santim bırakarak kesip ayırınız boyuna 3 veya 4'e parmak gibi dilimleyiniz. Sonra kıvrılmaması için her ete boydan boya bir kamış geçirip tuzlayıp biberledikten sonra ızgarada 2'şer 3'er dakika altüst pişirip servis yapınız.


KAYTAN KEBABI

icarcı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 01.07.2014
Mesajlar: 26
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc99517
Gönderme Tarihi: 02.Tem.2014
1,623 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.mpd.org.tr

½ kg. Yağsız koyun but veya böbrek yatağı
1 baş soğan
1 çay kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı yenibahar
1 çay kaşığı dövülmüş karanfil
1 çorba kaşığı tereyağı

Önce tarçın, yenibahar ve dövülmüş karanfili , bir çorba kaşığı tereyağıyla iyice karıştırıp bir kenarda bekletin. But veya böbrek yatağından aldığınız etten , on santim uzunluğunda , baş parmak kalınlığında , uzun parçalar kesiniz. Bir baş soğanın suyunu tuzla karıştırıp etleri bu karışımla ovup , 4-5 saat bekletiniz. Etleri , dinlendikten sonra , şişlere uzunlamasına geçirin. Az harlı kömür ateşi veya elektrik ızgarasına şişleri diziniz. Önceden hazırladığınız yağlı baharat karışımını bir fırça veya tüyle etlerin üzerine sürünüz. Üç dakika sonra şişleri çevirip öteki yüzünü kızartınız. Öteki yüzünü iki dakika pişirmeniz kafi gelecektir. Etler yumuşayıp kızarınca , kurutmadan servis tabaklarına alınız. Soğan piyazı ve maydanoz yanında , sıcak sıcak ikram ediniz.






KAYTAN KEBABI Tarifleri Kebaplar



(3 adet KAYTAN KEBABI 93,919 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort