Kısa URL: https://ml.md/lc62992
Gönderme Tarihi: 06.May.2011
2,987 defa indirildi / yazdırıldı
THY Skylife
100 g erişte
50 g keş peyniri
20 g tereyağı
tuz
biber
1 su bardağı et suyu
Erişteler yağda kavrulur. Et suyu eklenip, kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak pişirilir.
Erişte servis tabağına alınıp üzerine tereyağında kızarttığımız keş konarak servise sunulur.
Kısa URL: https://ml.md/lc100838
Gönderme Tarihi: 16.Ağu.2014
1,735 defa indirildi / yazdırıldı
100 Gr Ceviz İçi
1 Paket Erişte Makarna
200 Gr Keş Peyniri
1 Tutam Maydanoz
100 gr margarin
Karabiber
Su
Tuz
Tencereye bol su ve 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip kaynatın. Kaynayan suya erişteleri ilave edin. Diriliğini kontrol ederek hafif diri kıvamda pişirip süzün. yağı yapışmaz bir tencereye alın ve eritin. İçine haşladığınız erişteleri ilave edip çevirin. Peyniri 1 cm kalınlığında dilimlere ayırın. Kalan yağıda tavaya alıp ısıtın. Peynir dilimlerini kızartın. Cevizi robottan geçirin. Erişteyi servis tabağına alın. Üzerine kızarmış peynir ekleyip karabiber ve ceviz serpiştirin. Maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.