Kısa URL: https://ml.md/lc10204
Gönderme Tarihi: 24.Arl.2006
2,173 defa indirildi / yazdırıldı
Balığı temizleyip tencere ya da geniş kenarlı bir tepsiye doğrayın. Üzerine çıkıncaya kadar su, biraz sirke ve tuz koyup ateşe sürün. Kaynamaya başlayınca ateşi hafifletin. Çok kaynamadan çekip balıkları süzün, bir tabağa koyup, üzerini soslayın. Fırında kılıç yerine haşlamasını tercih edin. Çünkü kılıç ağır bir balıktır.
Kısa URL: https://ml.md/lc56772
Gönderme Tarihi: 20.Ekm.2010
2,051 defa indirildi / yazdırıldı
Kılıç balığı kuşbaşı doğranır. Parçalar iyice yıkanır ve kanları tamamiyle akıtılır. Bir tarafta kaynayan tuzlu suya atılır. Patates ve havuç katılır. Pişme kıvamı gelince indirilir.