Kısa URL: https://ml.md/lc82879
Gönderme Tarihi: 05.Kas.2012
1,756 defa indirildi / yazdırıldı
1,5 Yemek Kaşığı salça
200 gr kıyma
1 Adet havuç
1 Adet KÜÇÜK BOY KARNIBAHAR
4 Su Bardağı su
Kıymayı Sana ile kavurun. Salçasını, suyunu ve tuzunu ekleyin. Kökünden ayırıp parçaladığınız karnıbahar ile ince doğradığınız havucu da tencereye koyup, kaynamaya bırakın. Kısık ateşte 45 dk pişirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc79388
Gönderme Tarihi: 17.Ağu.2012
1,546 defa indirildi / yazdırıldı
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 adet Soğan
3-4 diş sarımsak
200 gr kıyma ve domates salçası
göz kararı karnabahar
tuz
karabiber
Soğan, sarımsak, kıyma ve domates salçasını ilave edip SANA KLASİK ile kavurun. Karnabahar, su, tuz ve karabiberi ekleyip kapağını kapatın. Pişirme işleminin sonunda Kıymalı karnabaharı tabaklara alıp servis yapın.