Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bamya Tarifleri > KIYMALI PAZI (3 adet - 211,888 defa bakıldı)

KIYMALI PAZI


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


KIYMALI PAZI

kırlangıç
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 03.01.2008
Mesajlar: 29
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc20430
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2008
6,206 defa indirildi / yazdırıldı




1 Kg. pazı
3 Orta boy domates (veya salça)
250 gr. Orta yağlı kıyma
2 çorba kaşığı pirinç
2 Orta boy soğan
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Tatlı kaşığı tuz

İnce doğranmış soğan, kıyma ve yağı tencereye koyunuz. 2 Çorba kaşığı su ilâve edip ateş üzerinde karıştırarak etin kırmızı rengi gidinceye kadar pişiriniz. 2 su bardağı kaynar su ve tuz katınız.
Pazıları, yıkayıp, doğrayınız. Kaynayan kıymalı suya pazıları ve 2 kaşık pirinci ilave edip normal yumuşaklık elde edilinceye kadar pişiriniz.


KIYMALI PAZI

Küçük Aysel
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.01.2010
Mesajlar: 39
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc46464
Gönderme Tarihi: 20.Oca.2010
2,284 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ
1,5 kg. pazı
2 çorba kaşığı yağ
2 tane soğan
150 gr. kıyma
2 bardak su
yarım kahve fincanı salça
yarım fincan pirinç
yeterince tuz

YAPILIŞI
Bir tencereye yağı, ince ince doğranmış soğanı koyarak 5 dakika kadar kavurduktan sonra kıymayı ilâve ederek suyunu salıp tekrar çekinceye kadar karıştırmak suretiyle pişiriniz, sulandırılmış salça ilâve ediniz. 2-3 kez daha çevriniz. Daha önce ayıklanmış, yıkanmış ve doğranmış pazıları tencereye koyunuz, suyu katınız. Ayıklanmış pirinçleri yıkayarak ilâve ediniz. Pirinçler yumuşak bir duruma gelene kadar orta hararetli ateşte 25-30 dakika kadar pişiriniz. Sıcak olarak servis yapınız.


KIYMALI PAZI

topkan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.10.2010
Mesajlar: 52
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc56623
Gönderme Tarihi: 09.Ekm.2010
2,446 defa indirildi / yazdırıldı




İki demet pazı alınır. İspanak gibi ayıklanır. Ufak ufak doğranıp temizce yıkanır. Bir tencereye bir soğan doğranır.
Kıyma ilâve edilip bir kaşık yağla kavrulur. Pazılar önce haşlanır. Kevgirde süzülür ve kıymaya ilâve edilir. İki kaşık yağ ve kâfi miktarda su ile orta hararette pişirilir.






KIYMALI PAZI Tarifleri Bamya Tarifleri



(3 adet KIYMALI PAZI 211,888 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort