Kısa URL: https://ml.md/lc53021
Gönderme Tarihi: 25.Haz.2010
2,267 defa indirildi / yazdırıldı
Bir kilo karaciğeri kuşbaşı doğrayınız. 200 gram sadeyağı tencerede kızdırıp, ciğerleri içine atınız. Üç tutam tuz, bir tutam biber serpiniz. Altı dakika kızartınız. Bir iki baş sarımsak kıyınız, bir tutam un, bir tutam kıyılmış maydanozu üzerine serpiniz. Sonra bir bardak su dökünüz. Kapağını kapatınız. Pişinceye kadar öyle bırakınız.
Kısa URL: https://ml.md/lc25625
Gönderme Tarihi: 24.Tem.2008
2,807 defa indirildi / yazdırıldı
750 gram karaciğer (koyun ciğeri)
4 adet soğan
2 adet domates
2 adet sivri biber
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Ciğerleri küçük küçük doğrayıp yıkayın ve iyice süzdürün. Yağda kavurun; ciğerler kendini toplasın. Soğanı doğrayıp ilave edin. Soğanlar da kendini bırakınca domatesi soyup doğrayın. Biberi, tuzu da katıp 10 dakika çevirin.