Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Charlot Tarifleri > Kolay Creme Brulee (3 adet - 89,638 defa bakıldı)

Kolay Creme Brulee


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kolay Cream Brûlée

palet
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.01.2015
Mesajlar: 32
Şehir: Kızılcahamam
Kısa URL: https://ml.md/lc130697
Gönderme Tarihi: 25.Arl.2017
1,049 defa indirildi / yazdırıldı




Bir buçuk su bardağı süt
Bir buçuk su bardağı krema
6 adet yumurtanın sarısı
2 çorba kaşığı tozşeker

Tüm malzemeyi karıştırıp krem brüle kaplarına pay edin. Fırın tepsisine bir miktar soğuk su koyup içine kapları yerleştirin. Önceden ısıtılmış 110 derece fırında 1 saat pişirin. Kapları fırından alıp, soğumasını bekleyin. Soğuyunca üzerine tozşeker serpip pürmüz ile kızartın.



Kolay Creme Brûlee

olgu
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 15.08.2018
Mesajlar: 24
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc136233
Gönderme Tarihi: 16.Ağu.2018
821 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.rational-online.com

700 g süt
700 g krema
8 adet bütün yumurta
2 adet yumurta sarısı
150 g şeker
1 çay kaşığı nişasta
1 çay kaşığı aroma - vanilya, tarçın vb.

Süt, krema, yumurta ve yumurta sarısını, olabildiğince az hava kabarcığı oluşacak şekilde karıştırın. Yumurtanın göbeklerini ayırmak için ince elekten süzün. Şeker, nişasta ve aroma malzemesini ekleyin, kavanozlayıp kaldırın.



Kolay Creme Brulee

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc170387
Gönderme Tarihi: 19.Şub.2023
260 defa indirildi / yazdırıldı




https://cook.com.tr

1 Toz Şeker 75 Gram
2 Esmer Şeker 8 Tatlı Kaşığı
3 Yumurta 8 Adet
4 Krema 1 Kilogram

1 kg krema 75 gram toz şeker ve 8 yumurta sarısını bir kabın içinde şeker eriyene kadar karıştırarak çırpın. Isıya dayanıklı kaselere doldurun. 180 derece sıcaklıktaki fırının orta gözünde 1 saat kadar pişirin ve oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Servis yapmadan önce üzerlerini tamamen örtecek şekilde (herbirine ortalama 1 yemek kaşığı kadar), esmer şeker serpin. Pürmüz ile şekeri yakarak karamelleştirin. (Pürmüz kullanmadığınız takdirde kaseleri buz dolu bir tepsinin içine yerleştirin. Fırının ızgarasını çalıştırın, bu hazırlanan buz dolu tepsiyi, üzerleri şeker ile kaplanmış Creme Brulee’ler ile ızgaraya en yakın mesafeye koyun. Buz, bu sıcaklıkta kremanın kıvamını korumasını sağlayacaktır.) Şekerler karamelleştiğinde Creme Brulee hazır demektir.







Kolay Creme Brulee Tarifleri Charlot Tarifleri



(3 adet Kolay Creme Brulee 89,638 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort