Kısa URL: https://ml.md/lc97903
Gönderme Tarihi: 02.May.2014
1,769 defa indirildi / yazdırıldı
Anadolujet Magazin
1 paket kutu üzerindeki tarife göre hazırlanmış ve çırpılmış hazır kremşanti
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi
1 tatlı kaşığı fındık tozu
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı ince kıyılmış nane
1 kâse dolusu iri doğranmış çilek
Hazırlanmış kremşantiye tarçın, portakal kabuğu, fındık tozu ve bal ilave edin. Biraz daha karıştırdıktan sonra, arzunuza göre bir kâseye veya bir bardağa önce biraz krem şanti, sonra çilek koyup üzerini taze nane ile süsleyin. Tüm bardakları doldurduktan sonra soğuk servis edin.
Kısa URL: https://ml.md/lc38163
Gönderme Tarihi: 15.Tem.2009
2,257 defa indirildi / yazdırıldı
Çilekler ayıklanır, yıkanır üzerlerine biraz pudra şekeri serpilir. Bir kase içine alınır. Pasta kremi sıkma torbası ile krem şantiyle üzerleri süslenir.