Kısa URL: https://ml.md/lc54131
Gönderme Tarihi: 03.Ağu.2010
2,655 defa indirildi / yazdırıldı
İstediğiniz kadar ekmeği, dilim dilim kesiniz. İki tarafına tereyağı sürüp lokma lokma doğrayınız. Büyük kuşhaneye bir sıra ekmek diziniz; üzerine kuşüzümü serpiniz. Böylece ekmekler bitinceye kadar, kuşhaneyi doldurunuz. 1,280 kilogram sütün içine 320 gram tozşeker koyunuz; karıştıra karıştıra eritiniz. İyice çalkalanmış 3 yumurtayı süte yediriniz. Ekmeklerin üstünü örtünceye dek yumurtalı süt doldurunuz. Kapalı olarak bırakınız. Ekmekler sütü çekince, kuşhaneyi fırına sürünüz, 1 saat sonra fırından alınız; artan sütü üzerine gezdiriniz; tekrar fırına koyunuz. On dakika kadar kalsın. Soğuyunca tabağa çeviriniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc126658
Gönderme Tarihi: 10.Tem.2017
675 defa indirildi / yazdırıldı
2 paket kakaolu puding
7.5 su bardağı süt
50 g margarin
1 su bardağı bütün antep fıstığı içi
Yarım su bardağı hindistancevizi
Yarım su bardağı çekilmiş antepfıstığı
Hindistancevizli
Esmer fıstık
Pudingi hazırlanışa göre pişirin. Oda sıcaklığında yumuşamış margarini ve antepfıstıklarını karıştırın. Pudingi kaselere paylaştırın. Buzdolabında soğuttuktan sonra üzerlerini çekilmiş antepfıstığı ve hindistancevizi ile süsleyin.