Kısa URL: https://ml.md/lc130845
Gönderme Tarihi: 31.Arl.2017
935 defa indirildi / yazdırıldı
100 Gr Bitter Çikolata
1 Su bardağı Fındık
2 Paket Kakaolu Bisküvi
1 Su bardağı Krema
1 Çay bardağı Kuru Üzüm
1 Adet Limon Kabuğu Rendesi
1 Su bardağı Pudra Şekeri
1 Paket Vanilya
Süt
Üzeri İçin
Kakao
Bisküvileri elimizle iyice parçalıyoruz. Karıştırma kabına kremayı döküp kırılmış fındığı, kuru üzümü, limon kabuğu rendesini, eritilmiş çikolatayı, pudra şekerini, vanilyayı ekleyip hepsini karıştırıyoruz. Parçaladığımız bisküvileri de içine dahil edip harmanlıyoruz. Kıvamda sertlik söz konusu olursa süt ilave edip yumuşatıyoruz. İstediğiniz kalıplara streç film serip üzerine rokoko harcımızı paylaştırıp kaşıkla bastırarak üstünü düzeltiyoruz. Streç film sayesinde tatlımız kalıplarından kolayca ayrılacaktır. Derin dondurucuya alıp bir gece beklettikten sonra ters çevirip streç filmden ayırıyoruz. Servis tabağına alıp üzerine kakao eleyip bekletmeden servis ediyoruz.