Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Krem Peynirli Bayat Ekmek Topları


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Keşkek Tarifleri
Kumpir Tarifleri
Mücver Tarifleri
Tirit Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ekmekli Peynir Topları

perver
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 19.11.2019
Mesajlar: 28
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc146865
Gönderme Tarihi: 20.Kas.2019
629 defa indirildi / yazdırıldı




3-4 dilim bayat ekmek
300 gram keçi peyniri
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
1 çorba kaşığı biberiye
1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı karabiber
Tuz

Toz kırmızıbiber, zerdeçal ve karabiberi harmanlayıp bir kenara alın. Bayat ekmekleri tavada veya ekmek kızartma makinesinde kızartın, ya da fırın tepsisine yerleştirip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında renk alana dek kızartın. Havanda dövüp veya mutfak robotundan geçirip toz haline getirin. Üzerine, ufalanmış keçi peyniri, ince kıyılmış maydanoz, dereotu, biberiye ve tuz ilave edip yoğurun. Elinizi ara sıra ıslatarak harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Baharatları karıştırın. Avucunuzda yuvarlayıp baharat karışımına bulayın. Buzdolabında 10 dakika dinlendirip servis yapın.



Krem Peynirli Bayat Ekmek Topları

şule erdemir
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.03.2013
Mesajlar: 33
Şehir: Kocaeli
Kısa URL: https://ml.md/lc87975
Gönderme Tarihi: 27.Mar.2013
1,784 defa indirildi / yazdırıldı




Aşçıbaşı Ali Doğan

1 bayat ekmek
40 gr. krem peynir
40 gr. toz ceviz
¼ ince kıyılmış maydanoz

Bayat ekmekler ufalanarak içerisine krem peynir ve dövülmüş ceviz ile birlikte karıştırılıp yuvarlanır daha sonra maydanozlu galeta unu ile panelenir.







Krem Peynirli Bayat Ekmek Topları Tarifleri Diğer Yemek Tarifleri



(2 adet Krem Peynirli Bayat Ekmek Topları 21,795 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort