Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kapari Tarifleri > Kremalı Mantar (3 adet - 123,241 defa bakıldı)

Kremalı Mantar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kremalı Mantar

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc176815
Gönderme Tarihi: 11.Mar.2024
176 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

250 gram mantar
2 yemek kaşığı tereyağı veya sıvı yağ
2 diş sarımsak
1/2 su bardağı krema
Tuz ve karabiber
Maydanoz veya taze kekik

Tereyağı bir tavada ısıtılır.
Mantarlar eklenir ve orta ateşte suyunu salıp çekene kadar kavrulur.
Rendelenmiş veya doğranmış sarımsak eklenir ve sarımsak kokusu çıkana kadar karıştırarak kavrulur.
Krema eklenir ve karıştırarak birkaç dakika daha pişirilir.
Tuz ve karabiberi damak zevkine göre ayarlanır.



Kremalı Mantar

Yemek Tarifleri
Robot

Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595
Şehir: Türkiye
Kısa URL: https://ml.md/lc62741
Gönderme Tarihi: 24.Nis.2011
1,961 defa indirildi / yazdırıldı




250 gr küçük mantar (yıkanıp kurulanmış)
250 gr (1 su bardağı) krema
60 gr (4 çorba kaşığı) tereyağı
1 çorba kaşığı rafine yağ
2 arpacık soğanı (ince doğranmış)
1 tatlı kaşığı un
1 kahve kaşığı tuz
1 fiske karabiber

Derin bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağı ile rafine yağı orta ateşte kızdırınız. Mantarları ekleyip 4-5 dakika sote ediniz. Soğanları katıp karıştırarak 2 dakika pişiriniz.
Tahta bir kaşıkla unu ekleyip, sürekli karıştırarak 2-3 dakika kavurunuz. Tavayı ateşten indirip krema, tuz ve biberi katınız. İyice karıştırdıktan sonra, tavayı yeniden orta ateşe oturtup, sosu biraz azalarak koyulaşana kadar kaynatınız.
Tavayı ateşten indirip kalan 2 çoriba kaşığı yağı katınız. Birkaç kez karıştırıp servis ediniz.


Kremalı Mantar

Turbo Dede
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 01.07.2007
Mesajlar: 20
Şehir: Kilis
Kısa URL: https://ml.md/lc15889
Gönderme Tarihi: 01.Tem.2007
2,109 defa indirildi / yazdırıldı




8-10 adet mantar
1 tatlı kaşığı tereyağı
yarım adet küçük kuru soğan
1 çay bardağı su
1 çorba kaşığı un
2 çay bardağı süt
Tuz
Pulbiber

Tencereye tereyağı konur, eriyince ince kıyılmış soğan eklenir, pembeleşene kadar kavrulur, pul biber ve 1 çay bardağı su eklenir. Başka bir tencerede soğuk süt ve un iyice karıştırılır. Orta ateşte kıvam alana kadar pişirilir, matralı karışımın üzerine dökülür, tuz eklenir bir kaç dakika sonra ateşten alınır.






Kremalı Mantar Tarifleri Kapari Tarifleri



(3 adet Kremalı Mantar 123,241 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort