1 adet baton bayat ekmek
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı kekik
Ekmeği dilimleyip kenarını çıkartarak küp küp doğrayın. Bir karıştırma kabında kekik, nane, sıvı yağı karıştırın. Ekmekleri bu karışımla harmanlayıp fırın tepsisine aktarın. 180 derece fırında kızartın. Sonrasında bir kabın içinde saklayın ve servis edin.
Kısa URL: https://ml.md/lc58424
Gönderme Tarihi: 10.Arl.2010
2,523 defa indirildi / yazdırıldı
3 - 4 dilim orta bayatlıktaki ekmeği 1 cm. kalınlıkta dilimlere kesip, bıçakla birer yüzlerine margarin v.s. yağı sürüp ekmekleri fırında hafif pembe renkte kızartınız. Sonra 1 cm2 karelere kesip çorbayı servis yaptığınız tabaklar içersine birer şık bu garnitürden koyup dağıtınız.