Bir orta boy tavanın dibini kaplayacak kadar ekmek için 1 kaşık tereyağını eritin.
Bayat ekmekleri erimiş tereyağına koyun.
Çevirerek kızartın.
Altını kapatmaya yakın baharatları ekleyin.
İster sıcak servis edin isterseniz kilitli poşette buzlukta saklayın.
Not: Çorba dışında üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek etsiz bir tür mantı da hazırlayabilirsiniz. Bayat ekmekten krutonlar Sezar salata gibi soslu salatalara da çok yakışır.
Kısa URL: https://ml.md/lc177371
Gönderme Tarihi: 18.Nis.2024
168 defa indirildi / yazdırıldı
Ekmeğinizi parçalara veya küplere kesin.
Daha sonra bunları biraz yemeklik yağ içeren bir kaseye atın, hafifçe fırlatın ve baharatlayın.
Daha sonra bunları bir fırın tepsisine yayın ve 190°C'ye ısıtılmış fırına koyun.
5 dakika pişmeye bırakın.
Bunları fırın tepsisine geri koyun ve 5 dakika daha pişirin.
Onları hava geçirmez bir kapta birkaç gün saklayabilirsiniz.