Kısa URL: https://ml.md/lc9870
Gönderme Tarihi: 17.Arl.2006
4,112 defa indirildi / yazdırıldı
Kuşkonmaz yüzde 90 sudan oluşmaktadır, çabuk kuruduğu için saklamak istediğiniz kuşkonmazı nemli bezlere sarmanız gerekir. Soyulmamış kuşkonmazı ıslatılmış bir mutfak havlusuna sarın ve buzdolabının sebzeliğine kaldırın. Burada saklanan kuşkonmaz tazeliğini birkaç gün koruyabilir. Soyulmuş kuşkonmazlar dondurulmaya çok elverişlidir, dondurmadan önce haşlamayın.
Kısa URL: https://ml.md/lc20727
Gönderme Tarihi: 16.Oca.2008
1,737 defa indirildi / yazdırıldı
Kuşkonmazları alır almaz kullanmakta fayda vardır. Hemen kullanmayacaksanız eğer, batonları nemli bir beze sarılmış olarak en fazla 1-2 gün buzdolabında saklayabilirsiniz.