2 diş sarımsak ve 1 orta boy soğanı doğrayıp zeytinyağında kavurun. İri doğranmış taze kuşkonmazları ve ayıklanmış bezelye tanelerini ekleyip 5 dakika sote edin. Krema ekleyip bir kez kaynatıp ateşten alın. Al dente pişirdiğiniz makarnanıza sosu karıştırın. İnce kıyılmış bol dereotu ilave ederek sunun.
Kısa URL: https://ml.md/lc95988
Gönderme Tarihi: 18.Şub.2014
1,512 defa indirildi / yazdırıldı
12 adet kuşkonmaz
2 adet domates
1 çay kaşığı karabiber
5 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 paket makarna
Kuşkonmazlar az suda haşlanır, suyu süzülür. Minik minik doğranır. Tencereye sıvıyağ konur, rende domates, tuz ve karabiber eklenir. Domatesin rengi değişene kadar pişirilir. Kuşkonmazlar ilave edilir, 5 dakika sonra ateşten alınır. Haşlanmış makarnaya eklenir ve karıştırılır.