|
Labneli Katmer |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc59270
Gönderme Tarihi: 11.Oca.2011
2,546 defa indirildi / yazdırıldı
|
Metin Soyak
Pınar Labne 200 g
1 Kg Un
2 su bardağı su
1 yumurta
50 gram tuz
250 g Pınar tereyağı
1 Kg Una 2 su bardagi un ve 50 gram tuzumu ilave edip hafif gevrek olarak hamurumuzu hazir hale getirip 10 dk dinlenmeye biraktan sonra 600 gram olarak 2 yumak olarak hazirladigimiz hamurumuz arasina 250 gram pinar tereyağımizi hamurla bulustuktan sonra merdane ile 3 kat halinde acip 200 gram halinde 6 esit parcaya bolup icerine 200 gram pinar labne mizle bulustuktak sonra merdaneyle biraz boy verip uzerini yumurtalik 250 derece firinimizda pisiyoruz.. toplam hazir olma suresi 20 dk.
|
Labneli Katmer |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc58698
Gönderme Tarihi: 20.Arl.2010
2,531 defa indirildi / yazdırıldı
|
Nilgün Çetin
3 adet yufka
1 yumurta yarım bardak pınar süt
1 paket pınar labne
yarım bardak sıvı yağ
1 yufkayı açıyoruz, üzerine yumurta süt ve yağ karışımını sürüyoruz otasına ise pınar labnemizi sürüyoruz zarf şeklinde kpatıp az yağlı tavda iki yüzünü kızartıyoruz
|
|