Fileto levrekleri tuzla ovun. Sonra karabiber ve limon suyu serpiştirin. Levrek karışımı absorbe edene kadar ovun. Sonra bunları en az 30 dakika buzdolabında bırakın. Bir kızartma tavasında filetolar altın sarısı renk alana kadar kızartın. Sıcak olarak limonla servis edin.
Kısa URL: https://ml.md/lc78672
Gönderme Tarihi: 02.Ağu.2012
2,209 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet büyük levrek
1 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartma yağı
Levreğin pulları temizlenir, yıkanır. Fleto şeklinde kesilir. Sonra 4 parmak eninde dilimlenir. Un ve tuz karştırılır. Levrek parçaları bu karışıma bulanır. Sıcak yağda iki yüzü altın rengi kızartılır.