Kısa URL: https://ml.md/lc16266
Gönderme Tarihi: 12.Tem.2007
2,688 defa indirildi / yazdırıldı
3 Lüfer
1 Çay kaşığı hardal
4 Soğan
3 Çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Yeteri kadar tuz
1 Limon.
1 Çay bardağı zeytinyağı
Kulaklarıyla karnını sakatlamadan içini kulağından dikkatle çıkarınız, iyice yıkayıp temizleyiniz. Karnına tuzla karışık soğan suyu doldurduktan sonra, üzerine de sürüp iki saat bırakınız. Sonra kıvılcımlı küie gömüp pişiriniz. Külden çıkarınca karın ve sırtını çiziniz, derisini başıyla beraber çıkarıp tabağa koyunuz. Üzerine zeytinyağlı ve hardallı salça gezdiriniz. Maydanoz serpip, limonla servis yapınız.
Kısa URL: https://ml.md/lc10214
Gönderme Tarihi: 24.Arl.2006
3,826 defa indirildi / yazdırıldı
Lüferin içini kulağından dikkatle çıkarın. Yıkayıp temizleyin. Karnına tuzla karışık soğan suyu doldurun. Üzerine de sürün, iki saat bırakın. Sonra kıvılcımlı küle gömüp pişirin. Külden çıkarınca karın ve sırtını çizin, derisini başiyle beraber atıp gerisini tabağa koyun.