|
|
Macar Sarma Krep |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc111413
Gönderme Tarihi: 14.Eyl.2015
2,577 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet yumurta
1,5 su bardağı süt
6 çorba kaşığı un
1 tutam Tuz
350 gram kuzu eti
1 kase mantar
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates salçası
100 gram kaşar peyniri
30 gram margarin
1 su bardağı su
Soğanı, sarımsağı ve mantarları doğrayın. Tencereye az yağ koyup doğranmış kuzu etini kavurun ardından salçayı da ekleyin. Mantarı ve soğanı tencereye ekleyin. Karıştırın ve pişmeye bırakın. Krepi için karıştırma kabına yumurtaları kırın, sütü, sana klasik yağı koyun ve çırpın. Unu da ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Yağlanan krep tavasına kepçeyle krep hamurunu dökün ve pişirin. Hazırlanan içi kreplerin içine paylaştırın ve katlayarak sarın. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini koyun. Dilerseniz pul biber de serpebilirsiniz. Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.
|
|
Macar Sarması Tarifleri Macar Yemekleri
|
|