Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kuru Bamya Tarifleri > Madımak Yemeği (3 adet - 48,343 defa bakıldı)

Madımak Yemeği


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Madımak Yemeği

ziko
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.07.2010
Mesajlar: 62
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc76258
Gönderme Tarihi: 31.May.2012
1,954 defa indirildi / yazdırıldı




2 diş sarımsak
500 Gr. Madımak
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı bulgur
1 adet soğan iri
2 kaşık salça
2 Yemek Kaşığı margarin

Yarım kilo kadar madımak yıkanarak ince ince kıyılır. İnce ince doğranmış soğanlar kızgın yağda kavrulur. Salça eklenir. Biraz kavrulduktan sonra bu karışıma kıyılan madımak eklenir. Rengi değişen madımağa sıcak su eklenir ve bulgurda eklenerek 15 dakika pişirilir. Üzerine sarımsaklı dökülerek servis yapılır.


Madımak

şefim
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 29.01.2013
Mesajlar: 75
Şehir: Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc86249
Gönderme Tarihi: 29.Oca.2013
1,638 defa indirildi / yazdırıldı




100 Gr Margarin
1 Çay Bardağı pilavlık bulgur
1 Çay Kaşığı karabiber
1 Adet orta boy soğan
500 gr madımak
100 gr pastırma veya kuşbaşı dana eti
0,5 Çay Bardağı zeytinyağı
10 Diş sarımsak
2 Çay Kaşığı kırmızı pul biber
1 Çay Kaşığı kimyon
1 Çay Kaşığı çemen

Madımakları ayıklayın yıkayın ve çok ince kıyın bir tencerede zeytinyağını ısıtıp eti kavurun ince doğranmış soğan ilave edin ve sararınca ince doğranmış sarımsakları ekleyin karıştırıp çemeni de ekleyin ve ezin margarin ve kıyılmış madımakları da ekleyip kapağı açık bir şekilde 15 dk ara ara karıştırarak pişirin 1 lt kadar sıcak su ilave edip bulgur ve tuzu ekleyin kapağı kapatıp pişirin kaynamaya başlayınca altını kısıp 2,5 saat pişmeye bırakın son olarak baharatları ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın taze soğanla beraber servis yapın.


Madımak Yemeği

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc173004
Gönderme Tarihi: 02.Tem.2023
174 defa indirildi / yazdırıldı




Fatih Belediyesi

Yarım kg madımak
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı bulgur
Tuz Pulbiber

Madımaklar ayıklanıp yıkanarak ince ince kıyılır.
Kuru soğan ve sarımsak ince yemeklik doğranır. Tencereye alınan sıvı yağda pembeleşene kadar kavrulur.
Ardından salçası, tuzu, baharatları eklenerek karıştırılır.
Madımaklar ilave edilir ve 10 dakika kadar kavrulur.
Daha sonra bulguru ilave edilir. Bol miktarda sıcak su eklenerek pişmeye bırakılır.
Üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirilerek servis edilir.







Madımak Yemeği Tarifleri Kuru Bamya Tarifleri



(3 adet Madımak Yemeği 48,343 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort