Kısa URL: https://ml.md/lc23616
Gönderme Tarihi: 04.May.2008
2,105 defa indirildi / yazdırıldı
MALZEMELER
1 su bardağı kesme makarna
1 demet taze soğan
1 adet kuru soğan
1 çay kaşığı sirke
1/2 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
tuz
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Makarnayı bol tuzlu suda 10 dakika haşlayıp süzün ve bir kaseye aktarın. Taze soğan ve maydanozu ince ince kıyın. Kuru soğanı ay şeklinde doğrayıp, tuz ile ovun ve sıkarak acı suyunu atın. Hazırladığınız tüm malzemeyi makarnaya katıp, zeytinyağını, tuzu ve sirkeyi de ekleyerek karıştırın.
Kısa URL: https://ml.md/lc54229
Gönderme Tarihi: 07.Ağu.2010
2,530 defa indirildi / yazdırıldı
MALZEMELER
1 su bardağı kesme makarna
1 demet taze soğan
1 soğan
1 çay kaşığı sirke
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
6 adet siyah zeytin
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 katı yumurta
1 çorba kaşığı sirke
2 çorba kaşığı mısır
1 tane kırmızı soğan
YAPILIŞI
Makarnayi bol tuzlu suda 10 dk. haşlayın. Süzün ve bir kaseye alın. Taze soğan ile maydanozu ince ince kıyın. Soğanı ay şeklinde doğrayın. Tuz ile ovup hepsini makarnaya koyun. Zeytinyağı, tuz, sirke koyup karıştırın. Yumurtaları üstüne dilim dilim dizin. Kırmızı pul biber serpin, zeytinleri koyup servis yapın.