1 çay bardağı bezelye
1 adet havuç
1 adet patates
1 çay bardağı doğranmış hıyar turşusu
2 çorba kaşığı dereotu
1 su bardağı makarna
2 su bardağı mayonez
1 çay bardağı yoğurt
4 diş sarımsak
Tuz
Bezelye, havuç ve patatesi haşlayarak, küp doğrayın. Makarnayı haşlayın ve suyunu süzün.
Ezilmiş sarımsak, baharatlar, haşlanmış sebze ve makarna, turşu, mayonez ve yoğurdu birbirine yedirerek karıştırın.
Kısa URL: https://ml.md/lc147934
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2020
782 defa indirildi / yazdırıldı
500 gram makarna
3-4 adet patates
3 adet havuç
1,5 su bardağı bezelye
7-8 adet kornişon turşu
4-5 yemek kaşığı mayonez
3 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı tuz
Makarnayı haşlayın ve süzün.
Patates, havuç ve bezelyeyi haşlayın.
Sebzeler haşlandıktan sonra küçük küçük doğrayın.
Büyük bir kasede yoğurt, mayonez ve tuzu çırpın.
Haşlanmış makarnayı ve diğer malzemeleri de ekleyip güzelce karıştırın.