Kısa URL: https://ml.md/lc122548
Gönderme Tarihi: 22.Oca.2017
1,057 defa indirildi / yazdırıldı
100-150 gr kıymanın içerisine iki büyük baş soğan küp doğranır.Az su ile elle mıncıklanır ve haşlama suyu ,tuz konulur.Su kaynayınca selva fiyonk makarna atılır.Piştikten sonra sarımsaklı yoğurtla ve kırmızı biberli yağ yakılıp servis yapılır nane ekmeye unutmayın.
Kısa URL: https://ml.md/lc122596
Gönderme Tarihi: 24.Oca.2017
853 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket makarna
Yoğurt
Sarımsak
Salça
Tereyağı
Sıvı yağ
Nane
Karabiber
Tuz
Makarna tuzlu suda haslanir. Suzulur. Derin yapismayan bi kapta teyagi ve sivi yag karisimi ile yaglanip kiyida bekletilir. Ayri bi yerde yogurt 2 dis sarimsak tuz ileezilir karistirilir.diger tavada tereyagi ve sivi yag ile salca kavrulur ve isteye gore aci pul biber yada salca konabilir. Biraz su ilave edilir. Ocak kapatilir. Servis tabaklarina makarna alinip uzerine once sarimisakli yogurt, ardindan bolca salca sos dokulur. Nane ve karabiber ilave edilir.en onemliside sevginizi de ilave edip servise sunulur.
Kısa URL: https://ml.md/lc122568
Gönderme Tarihi: 23.Oca.2017
776 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket Selva Mantı makarna
3 diş sarımsak
Tuzot
Mısırözü yağı
150-250 gr. kıyma
Yoğurt
Tencereye bir miktar yağ konur, 3 diş sarımsak ince ince doğranır. 150/250 gr. kıyma kavrulur. Selva Mantı makarna ilave edilir, kavrulur. Üzerine geçecek kadar su konur. Bir miktar tuzot ve pişmeye bırakılır. Piştikten sonra yoğurtla birlikte servis edilir.