Kısa URL: https://ml.md/lc49156
Gönderme Tarihi: 23.Mar.2010
1,809 defa indirildi / yazdırıldı
6 iri domates
1 bardak mayonez
1 büyük kutu ton balığı
Yıkanmış domatesler üst tarafından bir parça kesilerek yırtılmadan içleri oyulur. Yarım bardak mayonez, ton balığıyla karıştırılır. Bu karışım, oyulmuş domateslere doldurulur. Mayonezin kalan kısmı da süslü şekilde üzerinde dolaştırılarak servis yapılır.
Kısa URL: https://ml.md/lc10315
Gönderme Tarihi: 25.Arl.2006
2,496 defa indirildi / yazdırıldı
Domateslerin tepeleri dolmalarda olduğu gibi kesilip, içleri çıkarılır. Sonra çeşitli tariflere göre hazırlanmış içlerle doldurulur. Şöyle bir iç de hazırlanabilir: Hazırlanan Rus salatasına ince kesilmiş zeytinyağlı ançuez filetosu, ince kıyılmış maydanoz, bir tutam karabiber, domatesin çekirdeği alınmış içi katılır. îyice karıştırılır ve domateslere doldurulur.