Kısa URL: https://ml.md/lc82147
Gönderme Tarihi: 16.Ekm.2012
2,264 defa indirildi / yazdırıldı
Yıldız Özdemir
500 Gr. Meksika Fasulyesi Konserve
1 Su Bardağı Arpa Şehriye
2 Kahve Fincanı Zeytinyağı
1 Konserve Mısır
4 Adet Salatalık Turşusu
1 Demet Dereotu
1 Demet Taze Soğan
3 Adet Limon
1 Tatlı Kaşığı Tuz
Arpa şehriyeleri 1 kahve fincanı zeytinyağında, rengi dönene kadar iyice kavuralım. Kavurduğumuz şehriyelerin üzerine bir parmak çıkacak kadar su koyalım. Şehriyeleri suyunu çekene kadar pişirelim. Bir kapta süzdüğümüz Meksika fasulyelerini, mısırı, ince ince doğradığımız dereotu ve taze soğanları karıştıralım. Şehriyeler soğuduktan sonra karışıma ilave edelim. 1 tatlı kaşığı tuz, bir kahve fincanı zeytinyağı ve sıktığımız 3 limonun suyunu da ekleyerek bütün malzemeleri karıştıralım ve servis tabağına alalım.
Kısa URL: https://ml.md/lc89124
Gönderme Tarihi: 11.May.2013
1,716 defa indirildi / yazdırıldı
250 g Meksika Fasulyesi
1/4 Demet Maydanoz
1/4 Demet Dereotu
2 Adet Taze Soğan
2 Adet Domates
2 Adet Salatalık
Sos İçin:
İsteğe Bağlı Limon
İsteğe Bağlı Zeytinyağı
İsteğe Bağlı Tuz
Soğan, domates ve salatalığı minik minik doğrayalım. Yeşillikleri ince kıyıp ve Meksika fasulyesi ile tüm malzeme karıştırılır.