10 adet kayısı
Yarım su bardağı süzme yoğurt
Yarım su bardağı labne peyniri
Yarım paket vanilyalı puding
1 adet yumurta
1 çay bardağı toz şeker
7 tatlı kasığı rendelenmiş limon kabuğu
100 gram ayıklanmış badem
Kayısıların çekirdeklerim çıkardıktan sonra küçük küçük doğrayın. Geniş bir kapta kayısıları, yarım su bardağı süzme yoğurdu, yanm su bardağı labne peynirini, yanm paket vanilyalı pudingi, 1 adet yumurtayı, 1 çay bardağı şekeri, 1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğunu, 100 gram ayıklanmış ve ince kıyılmış bademi iyice karıştırın.
Küçük fırın kaplarına doldurun, önceden ısıtılmış 180 dereceli firında yarım saat pişirip, servis yapın.
Fotoğraf "Doctor" tarafından gönderildi. 15.03.2022
|