Kısa URL: https://ml.md/lc139372
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2018
454 defa indirildi / yazdırıldı
2 çay kaşığı yumuşak tereyağı
5 dilim beyaz tost ekmeği her bir dilim ikiye bölünmüş olsun
2 çorba kaşığ fıstık ezmesi
4 çay kaşığı bal
4 çay kaşığı küçük çikolata parçacıkları
3b üyük ince çilek
3 küçük boy muz boyuna 6 parçaya kesilmiş
3 parça keilmiş hindistancevizi
Ekmeklerinizin birer yanını tereyağı ile yağlayın. Ekmeklerin diğer yanına fıstık ezmesi ve balı karıştırarak sürün.
Üzerine çikolata parçacıklarını ekleyin, hindistancevizi muz ve çileklerinizi yerleştirin.
Sandiviçinizi dikkatlice kapatın.
Yapışmayan tavanızı ısıtın ve sandiviçinizin dış kısımlarını kızarıp kahverengi olana kadar tavada pişirin.
Dilerseniz ekmeklerinizin üzerini de süsleyebilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc166390
Gönderme Tarihi: 30.Tem.2022
130 defa indirildi / yazdırıldı
Esmer tost ekmeği
1 adet sulu armut
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı rokfor peyniri
2 dal taze nane
Tuz
Karabiber
Rokfor peynirini ezdikten sonra süzme yoğurt ile karıştırın. Karışıma tuz ve karabiber ilavesini de yapın. Tost ekmeğinin içte kalacak iki yüzeyine yoğurtlu karışımdan sürün. İnce dilimlenmiş sulu armutları sos sürdüğünüz ekmek diliminin üzerine 2 sıra halinde dizin. Taze nane yapraklarını da armutların üzerine dizdikten sonra diğer ekmeği armutların üzerine kapatın. İster bütün olarak, isterseniz keserek üçgen sandviçler edin ve servis yapın.