Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Meyve Tatlıları > Meyveli Tatlı (4 adet - 202,581 defa bakıldı)

Meyveli Tatlı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Meyveli Tatlı

feray
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 15.07.2013
Mesajlar: 49
Şehir: Zonguldak
Kısa URL: https://ml.md/lc90626
Gönderme Tarihi: 17.Tem.2013
1,940 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet şeftali
8 adet mürdüm eriği
2 adet elma
1 adet armut
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çorba kaşığı nişasta
2 su bardağı süt
1 çay bardağı şeker
2 çorba kaşığı mısır nişastası
1 paket vanilya

Meyvelerin kabuklarını soyup doğrayın ve tavaya koyun. Üzerine bir çay bardağı su koyup üç dakika kaynatın ve şekerini koyun. Bir çorba kaşığı nişasta ile koyulaştırın. Süt, şeker, nişasta ve vanilyayı kaynatın. Çok koyulaşmadan cam bir kaba boşattıktan sonra üzerine pişen meyveleri koyup soğutun.


Meyveli Tatlı

EVET
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.07.2011
Mesajlar: 33
Kısa URL: https://ml.md/lc66249
Gönderme Tarihi: 27.Tem.2011
2,377 defa indirildi / yazdırıldı




1.5 su bardağı un
4 çorba kaşığı tereyağı
1 çay bardağı pudraşekeri
1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
2 çorba kaşığı mısır unu
3 çorba kaşığı soğuk su
Üzerine:
2 adet elma
7-8 adet kuru kayısı
5 adet kuru incir
3 çorba kaşığı kuruüzüm
Pudraşekeri

Un, yumuşak tereyağı ve pudraşekerini iyice yoğurun. Rendelenmiş portakal kabuğu, mısır unu ve soğuk suyu ekleyip, yoğurmaya devam edin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve muffin kalıplarına, kenarlarını da kaplayacak şekilde yerleştirin. Üzerlerine önce rendelenmiş elma, sonra küp doğranmış kayısı, incir ve kuru üzümü paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Üzerine pudraşekeri dökerek servis yapın.


MEYVELİ TATLI

hercai
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 05.04.2008
Mesajlar: 15
Şehir: Mersin
Kısa URL: https://ml.md/lc23031
Gönderme Tarihi: 05.Nis.2008
2,518 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme:
50 gr. kuru üzüm
1 adet portakal
3 adet elma
8 adet kuru incir
4 kaşık şeker
2 avuç un
2 adet yumurta
1 su bardağı ılık süt
1 paket kabartma tozu
2 kaşık margarin
1 tutam tuz

Yapılışı:
Portakalın kabuklarını rendeleyip suyunu sıkın. Üzümleri ılık suda yumuşatın. Elmaların kabuklarını soyup, dilimleyin. İncirleri minik minik doğrayın. Unu, şekeri, kabartma tozunu, portakal suyunu ve sütü ve tuzu karıştırıp, hamur yapın. Önce yumurta sarısını ilâve edin. Sonra iyice çırpılmış akları katın. Kalıbı yağlayıp, unlayın. Dibine elma dilimlerinin yarısını dizin. Hamura, suları süzülmüş incir ve üzümleri katıp, elmaların üzerine yayın. En üste kalan elmaları dizip, orta ısılı fırında pişirin.


Meyveli Tatlı

Güzellik
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.04.2006
Mesajlar: 76
Kısa URL: https://ml.md/lc2685
Gönderme Tarihi: 27.Nis.2006
2,823 defa indirildi / yazdırıldı




1 kilo ekşi elma
1 adet muz
Yarım kilo süt
1 paket vanilyalı puding
100 gram dövülmüş fıstık

1 paket puding, yarım kilo süt ile koyuca pişirilir. Diğer taraftan bir kilo elma ufak ufak doğranır ve hafifçe pişirilerek ezilir. Piştikten sonra üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın ilave edilir ve karıştırılır ve bir payreks kaba dökülür. Soğuduktan sonra üzerine halka halka kesilmiş muz ve üzerine puding dökülüp arzuya göre dövülmüş fındık ya da fıstıkla süslenir.






Meyveli Tatlı Tarifleri Meyve Tatlıları



(4 adet Meyveli Tatlı 202,581 defa bakıldı)

1 2 3 4

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort