|
|
Mıklama (Karabük) |
|
Saadet
Türkçe Admin
Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc86416
Gönderme Tarihi: 02.Şub.2013
2,468 defa indirildi / yazdırıldı
|
TC Karabük Valiliği
100 gr kıyma
2 orta boy soğan
Büyük bir kase ıspanak
1 çay bardağı sıvıyağ
Tuz
Karabiber
6 tane yumurta
Soğanla kıyma sıvı yağda kavrulur. Kavrulan malzemenin üzerine ıspanak ilave edilir. Üzerinde 6 tane yumurta için delikler açılır. Yumurtalar bu deliklere kırılır. Tencerenin ağzı kapatılıp, yumurtalar kayısı kıvamında olana kadar pişirilmeye devanı edilir. Üzerine karabiber serpiştirilerek servis edilir.
|
|
Mıklama (Karabük) Tarifleri Bartın Yemekleri
|
|