Hazırlanışı:
Hamuru açın ve bir kısmını kareler halinde kesin. Bir kısmını da ince çizgiler halinde kesin. Kare parçaları tepsiye dizin. Şeftali kompostolarını ortadan ikiye bölün ve 10 adet yarım şeftali elde edin. Her karenin üzerine bir yarım komposto yerleştirin. Şeftalinin üzerine ince kesilen hamuru çapraz olarak koyun. Sıcak fırında 25 dakika pişirin.
12 parça kare milföy hamuru
İç harcı için
12 dilim sucuk
4 kokteyl sosis
1 su bardağı rendelenmiş mozarella peyniri
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Üzeri için:
1 çay bardağı toz parmesan peyniri
Milföy hamurlarını hafif unlanmış tezgah üzerine alıp üçerli gruplara ayırın. Her gruptan iki parçanın ortasını kare şeklin de bir kalıpla kesin. Ortası boş hamurları bütün haldeki milföy hamurunun üzerine yerleştirin. Bütün gruplar için aynı işlemi tekrarlayın ve milföy karelerini yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Kabarmamaları için ortalarına çatalla delikler açın. Kenarlarına yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri hafif kızarıncaya kadar pişirin. İç harcı ince doğradığınız sucuk, küp doğradığınız sosis ve kalan malzemeyi bir kasede karıştırın. Hafif kızaran milföyleri fırından çıkartıp ortalarına peynirli harçtan doldurun ve peynirler eriyene kadar 7-8 dakika daha pişirin. Üzerlerine toz parmesan peyniri serpip sıcak servis yapın.