Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Japon Yemekleri > Miso Marinasyonlu Izgara Somon (2 adet - 17,407 defa bakıldı)

Miso Marinasyonlu Izgara Somon


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Suşi Tarifleri
Tempura Tarifleri
Teriyaki Tarifleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Miso Soslu Somon Izgara

sevecen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 18.01.2018
Mesajlar: 33
Şehir: İzmit
Kısa URL: https://ml.md/lc131353
Gönderme Tarihi: 22.Oca.2018
2,243 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr somon fileto
1 yemek kaşığı miso harcı
1 yemek kaşığı soya sos
2 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı yağ

Miso, soya, yağ ve bal marinasyon için karıştırıp, somonları bu karışıma yatırın.
En az 1 saat, hatta bir gece önceden iyice nüfuz etmesi açısından daha iyi olur.
Hafif yağlanmış fırın tepsisine, somonların derili tarafı altta kalacak şekilde yerleştirin.
180 C ısıtılmış fırında üst bölmede ızgara modunda, 10 dakika pişirin.

Not: Miso harcı; soya fasulyesi, pirinç veya arpanın, fermente edilmiş hali, tuzlumsu bir macun şeklindedir.



Miso Marinasyonlu Izgara Somon

zeytin ağacı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 05.04.2017
Mesajlar: 24
Şehir: Balıkesir
Kısa URL: https://ml.md/lc124357
Gönderme Tarihi: 06.Nis.2017
1,215 defa indirildi / yazdırıldı




www.asyagurme.com

4 Adet Somon Fileto
Marine için:
300 Gram Beyaz Miso
3 Yemek Kaşığı Pirinç Sirkesi
Servis için:
4 Adet Limon Kesitleri
2 Adet Yeşil Soğan, İnce kıyılmış
Limon Kabuğu Rendesi, (isteğe bağlı)
Susam, (isteğe bağlı)

Somon filetoların her iki tarafına tuz serpiştirin ve 30 dakika kadar bekletin. Ardından kağıt havlu yardımıyla balıkları hafifçe bastırarak kurulayın.
Marinasyonu hazırlamak için bir kasede beyaz misoyu ve pirinç sirkesini çırparak karıştırın. Hazırladığınız karışımın yarısını saklama kabının dibine güzelce yayın. Üzerine kuruladığınız balıkları üst üste gelmeyecek şekilde yerleştirin. Balıkların üzerine kalan marinasyon karışımını ilave edip, bir spatula yardımıyla düzleştirin. Saklama kabının kapağını kapatın ve balıkları bir gece buzdolabında bekletin.
Balıkları ızgara yapmadan önce marinasyon karışımını iyice sıyırın. Ardından yağlı kağıt veya folyo serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 200-220 derecelik fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Üzerine limon kabuğu rendesi, susam ve ince kıyılmış yeşil soğan serpiştirip, yanında limon kesitleri ile sıcakken servis edin.







Miso Marinasyonlu Izgara Somon Tarifleri Japon Yemekleri



(2 adet Miso Marinasyonlu Izgara Somon 17,407 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort