|
|
Muzlu Güllaç |
|
tercüman
Aşçıbaşı
Kayıt: 13.09.2008
Mesajlar: 21 Şehir: Nevşehir |
Kısa URL: https://ml.md/lc27217
Gönderme Tarihi: 13.Eyl.2008
2,135 defa indirildi / yazdırıldı
|
8 yaprak güllaç
1 litre süt
4 su bardağı şeker
İçi için:
2 adet muz
1 çorba kaşığı pudra şekeri
1 avuç dövülmüş ceviz
Süt ve şeker ısıtılır. İçine tek tek güllaç yaprakları batırılır. Tepsiye 4 kat güllaç konur. Üzerine pudra şekeriyle ezilmiş muz konur, sonra ceviz serpilir. Kalan 4 kat güllaç da üst üste konur. Şekerli süt üzerine boca edilir. Buzdolabında 2 saat kadar dinlendirdikten sonra kare kare keserek servise sunulur.
ML® Muzlu Güllaç için tıklayın
|
|
Muzlu Güllaç Tarifleri Badem Tatlısı Tarifleri
|
|