Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Aşure Tarifleri > Muzlu Sütlaç (2 adet - 7,524 defa bakıldı)

Muzlu Sütlaç


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Aşure Tarifleri
Elmasiye Tarifleri
İrmik Tatlısı Tarifleri
Jöle Tarifleri
Kazandibi Tarifleri
Keşkül Tarifleri
Muhallebi Tarifleri
Mus Tarifleri
Paluze Tarifleri
Pelte Tarifleri
Peynir Tatlısı Tarifleri
Puding Tarifleri
Su Muhallebisi Tarifleri
Sütlaç Tarifleri
Tavuk Göğsü Tarifleri
Zerde Tarifleri
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Muzlu Sütlaç

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc158613
Gönderme Tarihi: 04.Tem.2021
270 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.posta.com.tr

1 çay bardağı pirinç
2,5 su bardağı süt
3 çorba kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı vanilya
Muz
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı hindistancevizi
Tarçın
Üzerine:
Vişne reçeli
Badem

Sütü ve pirinci, pirinç yumuşayıncaya kadar pişirin. Muzu ezerek püre haline getirin. Toz şeker, tarçın, vanilya, muz püresi ve hindistancevizini ekleyin.
Servis kaselerine paylaştırın. Soğuyunca vişne sos ve badem serperek servis yapın.



Muzlu Sütlaç

atam
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.11.2015
Mesajlar: 37
Şehir: Sivas
Kısa URL: https://ml.md/lc143596
Gönderme Tarihi: 20.Haz.2019
965 defa indirildi / yazdırıldı




1 litre süt
1 kahve fincanı pirinç
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
2 adet muz
1 adet yumurta
Yarım yemek kaşığı pirinç unu
Süslemek için:
1 adet muz

1 su bardağı suyla pirinçleri tencereye alıp, 10-15 dakika kadar pişirin. Pirinçler uzayınca sütü ekleyin. 30 dakika kısık ateşte, ara sıra tahta kaşıkla karıştırarak kaynatmaya devam edin. Toz şekeri ekleyip, 20 dakika daha pişirin.
Muzları soyup, çatalla püre haline getirin ve vanilya, yumurta, pirinç ununu ekleyerek iyice birbirine karıştırın. Bu karışımı sütlaca hızlı hızlı karıştırarak katın. 5 dakika sonra ateşten alın. Sıcak sıcak kaselere paylaştırın.
Üstlerini servisten hemen önce muz dilimleriyle süsleyin.







Muzlu Sütlaç Tarifleri Aşure Tarifleri



(2 adet Muzlu Sütlaç 7,524 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort