|
|
Nar Şurubu |
|
mutfak prensi
Aşçıbaşı
Kayıt: 18.08.2017
Mesajlar: 23 Şehir: Çorum |
Kısa URL: https://ml.md/lc127630
Gönderme Tarihi: 19.Ağu.2017
1,044 defa indirildi / yazdırıldı
|
Zeynep Karahan
1,5 ölçü şeker
3 ölçü taze sıkılmış nar suyu
Bir tencerede şeker ve nar suyu karıştırılarak şekerin iyice erimesi sağlanır. Orta ateşte karıştırılarak kaynatılır. Kaynamaya başladıktan sonra ateşin altı kısılarak 5 dakikaya kadar kaynatmaya devam edilir. Ateşin altı kapatılır ve soğutulur. Şişelere doldurularak ağzı kapatılır. Buzdolabında 2 hafta kadar bekletilebilir.
|
|
NAR ŞURUBU Tarifleri Çilek Suyu Tarifleri
|
|